Máshol nem kapok melót, muszáj kibírnom egy ideig, de hogyan?
Figyelt kérdés
Nagyon jó munkahelyem van, jó fejek a kollégák, de az egyik kikészít. Nagyon bunkó velem. Szemetel, és mondja, hogy vegyem fel, mikor beérek a munkahelyre mindig utánam köp, néha bele turházik a kávémba, és még sorolhatnám. Főnökömnek meg, nem szólhatok, mert ő a kis kedvence.2016. jan. 21. 22:54
1/3 anonim válasza:
Te jó Isten...mi ez?Általános iskola??
Állj ki magadért,ne hagyd,hogy ez a bunkó terrorizáljon!
2/3 anonim válasza:
Szívesen lennék annak a bunkónak a munkatársa, mert hidegen hagyna az is ha engem rúgnának ki. Ezért megtanítanám kesztyűbe dudálni. A legenyhébb az lenne hogy a teájába hashajtót teszek majd átázott gatyával égetheti magát a többiek előtt. Még a nők figyelmét is felhívnám hogy becsinált. Nem szoktam szívbajos lenni ha valakit normálissá kell idomítani. A TSZ-ben volt hasonló munkatársam. Majd meguntam, ezért amikor a tehén friss és meleg trágyát csinált maga alá, felmarkoltam és gondosan a pofájába dörzsöltem az értékes nedűt, ügyelve arra is hogy a szájába és az orrlyukaiba is kerüljön. Azóta nem mert szívatni, különben a biciklijét a legmagasabb fa tetején találja, mert volt emelőkosaras daru ami lehetővé tette volna ezt. De annak kezeléséhez meg úgyis hülye volt, ezért ott is rohadt volna neki intő jelül másoknak is.
3/3 anonim válasza:
Unatkozol, hogy ilyen kamu kérdéseket írogatsz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!