Idegileg kikészültem, mióta az utcán kell dolgozni, máshol munka nincs a magafajtának. Mit tegyek?
Két hete dolgozok ezzel a brigáddal. Reggel bemegyek, már várnak és mindenféle beszólásokat mondanak nekem. Parasztnak meg más dolognak hívnak. A régi munkatársaim mikor elkocsikáznak mellettem, rám se dúdálnak. Félrenéznek. Pedig a barátaim. A barátnőm is elhagyott.
Lúzernek érzem magam. Most is otthon vagyok, én nem ezért tanultam!
hat ugy tunik megis ezert tanultal.
Megis kitol varod hogy segitsen rajtad?
Én is kérdezni akartam, hogy nem az az irodista vagy aki elrontotta az irodai melót, és kirakták utcára dolgozni? Hogy mit tegyél?
1. dolgozz, közben védd meg magad a kollégáiddal szemben. Ha beszólnak, akkor kérdezd meg tőlük, hogy csak ennyire futja? Ennyire szegényes a képzelőerejük??
VAgy csak röhögj rajta egyet.
2. Lépj ki, és keres másik melót.
Lehet,hogy most engem elküldtök a francba,de:
ha majd a dolgozoK helyett dolgozoM-ot írsz,és a munkát nem meló-nak hívod,akkor majd talán feljebb jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!