Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Zaklatásnak számít, ha ráírok...

Zaklatásnak számít, ha ráírok egy volt kolléganőmre és nem válaszol vissza facebookon, azután félévente újra ráírok "hogy van, mi újság vele rég hallottam felőled" és ugyanilyen időnként megismétlem?

Figyelt kérdés

Kb. 4-dik eset. Ha valaki nő lenne, az miért lenne ilyen?

F

2016. jan. 12. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Az FB kiírja, ha a címzett elolvasta az üzenetet. Nos ha elolvasta, és nem válaszolt, én tuti nem írtam volna neki már másodszorra sem.
2016. jan. 13. 07:38
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
Nem zaklatás, de a másik fél eléggé tapló lehet, ha még annyit sem képes visszaírni, hogy bocsi, de nincs kedvem beszélgetni.
2016. jan. 13. 23:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, érzi, h többet szeretnél mint a hogyléte felől érdeklődni, és nem akar megbántani,

de 2 alkalom után is észrevehetted volna ezt

ha ismétled a válasz ellenére, és neki kényelmetlen, simán lehet zaklatás

2016. jan. 14. 05:36
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Azért nem ír vissza, mert nem volt jó neki veled! :-)
2016. jan. 14. 06:36
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
Általában akit nem tisztelnek annak a csávónak nem válaszolnak. Hacsak nincs pár nagyon meggyőző változás rajtad pl jó haj cuccok izmok, nála jobb csajok körülötted, luxustárgyak, mikrofon kamera rád irányulva stb nem látom értelmét minek válaszolna, és hogy minek írnál neki, amikor könnyebb új csajokat sokkal felszedni általában, mint olyanoknak megváltoztatni a véleményét akik lúzernek tartanak és nem szívesen beszélgetnek veled.
2016. jan. 19. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!