Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek túl sokat akartam...

Szerintetek túl sokat akartam az élettől?

Figyelt kérdés
Minimum nettó 120 ezret fizető munkahelyet akartam fél éven és 10 állásinterjún belül, lehetőleg Magyarország 2. legnagyobb városába.

2015. dec. 15. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád?
2015. dec. 15. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, sőt ez nagyon kis cél.
2015. dec. 15. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem nagy vágyak, ha jó helyen keresgélsz a végzettségednek megfelelően. Főleg ha ez nem valami tömeg szakma.

Én is így indultam neki, bár mivel még féllábbal az egyetemen voltam, ezért nem érdekelt, hogy hány állásinterjúra kell elmennem és nem is számoltam (volt egy pár), de volt egy minimális összeg amit kitűztem célul. Ez nettó 150 ezer volt. Budapesten... A legtöbb helyen a max összeg 120 körülre jött ki, amibe már majdnem belementem, amikor közbejött szerencsére valami és nem tudtam elvállalni. A célom fél év ráérős keresgélés után összejött, pont annyi volt a kezdő fizetésem, amennyit anno kitűztem magam elé célként, plusz egyéb juttatások (pl. cafeteria, céges autó használat itthoni parkolással, stb.).

Én azt mondanám, hogyha jó szakmád van és megteheted akkor ne add fel!

2015. dec. 16. 06:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad, milyen végzettéged van, így nem lehet objektív választ adni.
2015. dec. 16. 19:03
 5/5 anonim válasza:

Nekem elég lett volna Nettó 100 is, de közszolga ként csak 80e kapok...

Igaz nincs egyetemem se nyelv vizsgám de így is kevés, bár pálya kezdő vagyok

2015. dec. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!