Ti mit tennétek a helyemben? Hová mennétek ebben az esetben gyakornoknak?
Egyetemista lány vagyok, 6 hónapig kell egy cégnél gyakornoki munkát végeznem. Kommunikáció és médiatudomány szakon tanulok, úgy gondoltam, hogy egy rádióban fogom ledolgozni ezt a 6 hónapot. Abban, amelyikben szinte az összes ott dolgozót ismerem. Viszont az a gond, hogy van egy-két 'rossz élményem' azzal a rádióval, valamint a munkatársakkal kapcsolatban. Így elgondolkoztam azon, hogy egy másik rádióhoz mennék.
Korábban már az egyik műsorvezető mondta, hogy 'volt egy srác, aki jelen volt a rádió életében, de átpártolt egy másik rádióhoz'. Nem tudom, mennyire lenne 'kellemetlen' az, ha 90%-ban ismer a rádió, és mégsem hozzájuk mennék. Nem tudni, mit hoz a jövő, lehet, hogy X év múlva hozzájuk kell bekopognom, hogy adjanak munkát.
Ebben az esetben az 'ismerősökhöz' mennétek, vagy egy teljesen idegen helyre? Nem mellesleg engem nem az ismerősök érdekelnek, hanem maga a szakma...
Oda menj, ahol szakmailag a legtöbbet profitálhatsz.
Túlzó példát mondok, ha az ismerőseid egy noname városi rádiónál vannak, a másik hely meg a Class FM, ami azért az ország egyik leghallgatottabb rádiója, akkor nem kérdés, hogy az utóbbit választanám.
Egyébként a mi cégünk simán alkalmaz konkurens, nagy neveknél gyakorlatot végző embereket, ez nem számít, csak a szaktudás.
Mutasson jól a CV-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!