Mennyiért mennétek el dolgozni minimum munkahely nélküliek?
42 ezer ft-ért 8,5 órában?Biciklivel tudnék bejárni, 9 km-re van a munkahely, 8:00-16:30 hétköznap. Egyszerü adminisztratív munka.
Minimálbér családi kedvezménnyel, a fenti összeg ugy jön ki, h munkanélküliként kapom a 22800 ft fht-t, 7000 ft lakhatásit, a gyerek ingyen eszik az oviban (6-7000 ft)
plusz vaterázásból összejön 20-30 ezer ft.
Tehát ha dolgoznék, minden ugrik.
Nem, bejelentett irodai, 8,5 órás meló minimálbérért, azaz 78ezer ft-ért. Amiért napi 18 km-t kell bicikliznem.
Az én bevételem jelenleg 36ezer ft + 20-30 ezer ft, tehát ez ugrik, ha elfogadom az állást.
fönt azt írod, hogy 42e a 8,5óra, most meg azt, hogy 78k? Hogy is van ez?
"Tehát ha dolgoznék, minden ugrik."
Mi ugrik?
Vaterázást meló mellett simán lehet csinálni. Nekem vállalkozásom van 8,5 óra meló mellett, ami többet elvesz a napomból mint feltölteni pár terméket meg becsomagolni és postára dobni azokat. Mégis meg lehet oldani!
A biciklizés 9km-re neccesebb, mert télen, hóban fagyban szakadó esőben is tekerni kell!
A bicikizés aggaszt. :-(
Tehát: most munkanélküliként fix havi bevételem 36ezer, és általában 20-30 ezer jön össze vaterából.
Ha elvállalom a melót, akkor 78 ezer lesz a bevételem, viszont akkor nem tudom, h fogom müvelni a 2000 m2-es kertet. Persze az még 1-2 hónap mulva kell
A vaterázásra a gyerek mellett nem lesz idöm..
Lehet, h csak 2 hónapra vállaljam el?
miért kell biciklizni?
már több lenne a kereseted mint most, vennél belőle bérletet is.
szerintem válllald el, gondolom hogy nem fog örökre járni a munkanélküli segély.
de ha nem akarsz dolgozni ne menj. ha elég 42 ezer egy hónapra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!