Állást keresek, tudnátok valamit ajánlani?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Még nincs érettségim, se szakmám se munka tapasztalatom, de szeretnék dolgozni. Kérlek segítsetek, milyen munkahelyet keressek?2015. dec. 6. 14:25
11/15 A kérdező kommentje:
Pénztárosnak nem mehetek mert diszkadiszkalkulias vagyok azaz számolás zavarom van:/ pékségben voltam már próbanapon de a kasszázás végett nem vettek fel.
2015. dec. 6. 17:17
12/15 A kérdező kommentje:
Ja és diákmunkára nem mehetek mert már nincs tanulói jogviszonyom
2015. dec. 6. 17:19
13/15 anonim válasza:
Akkor matekérettségin felmentést kapsz? Árufeltöltő, gyári munka.
14/15 A kérdező kommentje:
Már érettségiztem egyszer, csak az angolból nem sikerült. Igen, matekból fel voltam mentve 4 évig és az érettségin mást kellett választanom a matek helyett. Annyiból áll a dolog,hogy amikor számolnom kell teljesen össze zavarodok. Kitudom számolni de ami valakinek 3 másodperc az nekem (most csak úgy mondok egy számot) 3 perc.. fejben egyáltalán nem tudok számolni és ugye gyorsan sem, és a pénztárosnak gyorsan kell csinálnia
2015. dec. 6. 20:47
15/15 anonim válasza:
Csak 8 általános én úgy tudom hogy általában még betanított munkakörben sem elég sajnos. Nagyon sok helyen megkövetelik legalább az érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!