Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állást keresek, tudnátok...

Állást keresek, tudnátok valamit ajánlani?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Még nincs érettségim, se szakmám se munka tapasztalatom, de szeretnék dolgozni. Kérlek segítsetek, milyen munkahelyet keressek?

2015. dec. 6. 14:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pénztárosnak nem mehetek mert diszkadiszkalkulias vagyok azaz számolás zavarom van:/ pékségben voltam már próbanapon de a kasszázás végett nem vettek fel.
2015. dec. 6. 17:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja és diákmunkára nem mehetek mert már nincs tanulói jogviszonyom
2015. dec. 6. 17:19
 13/15 anonim válasza:
Akkor matekérettségin felmentést kapsz? Árufeltöltő, gyári munka.
2015. dec. 6. 18:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Már érettségiztem egyszer, csak az angolból nem sikerült. Igen, matekból fel voltam mentve 4 évig és az érettségin mást kellett választanom a matek helyett. Annyiból áll a dolog,hogy amikor számolnom kell teljesen össze zavarodok. Kitudom számolni de ami valakinek 3 másodperc az nekem (most csak úgy mondok egy számot) 3 perc.. fejben egyáltalán nem tudok számolni és ugye gyorsan sem, és a pénztárosnak gyorsan kell csinálnia
2015. dec. 6. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak 8 általános én úgy tudom hogy általában még betanított munkakörben sem elég sajnos. Nagyon sok helyen megkövetelik legalább az érettségit.
2015. dec. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!