Állást keresek, tudnátok valamit ajánlani?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Még nincs érettségim, se szakmám se munka tapasztalatom, de szeretnék dolgozni. Kérlek segítsetek, milyen munkahelyet keressek?2015. dec. 6. 14:25
1/15 anonim válasza:
Te vagy a munkáltatók álma. Ja, nem. Közmunka.
2/15 anonim válasza:
Sajnos minden végzettség nélkül nem sok jóra számíthatsz. Segédmunka valami gyárban max. Próbálj meg tanulni valamit, mert így nagyon nehéz lesz a későbbiekben is.
4/15 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő, nem tudsz semmit az előzményekről . Családi trauma miatt nem tudtam le erettsegizni. Szóval ne engem fikázz: )
2015. dec. 6. 14:37
6/15 anonim válasza:
Meg foglak lepni, hátha még nem jutott eszedbe: Akkor érettségizz le most.
De mondjuk az sem fog sokat segíteni.
7/15 A kérdező kommentje:
most fogok majd májusban erettsegizni . De addig is szeretnék pénzt keresni:)
gyari munkára nők is mehetnek?
2015. dec. 6. 14:55
8/15 anonim válasza:
Milyen kérdés az h gyári munkára nők is mehetnek? Semmi fogalmad az életről! De szerintem diák munkára Menj az mellett tanulni is lehet. Nem ártana...
10/15 anonim válasza:
9. Már a pénztárosok nagy részénél is megkövetelik a kereskedelmi végzettséget, de valahol még az érettségit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!