Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúghatja egy cég egyik...

Kirúghatja egy cég egyik napról a másikra az alkalmazottjait?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk hétfőn este szólnak, hogy kedden már nem kell jönni. Azért kérdezem, mert megtörtént. És nem próbaidő alatt.
2015. dec. 5. 18:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Akármilyen hihetetlen nem én vagyok, velem nagyon is meg vannak elégedve... :P Az, hogy aláírta a kétoldalú felmondást csak egy plusz információ volt, azt sem tudom miért írtam le. De a kérdésben nem is említettem....
2015. dec. 5. 20:25
 12/22 A kérdező kommentje:

Egyébként nem értem miért két fél mondat. Szerintem a kérdésben világosan minden benne van. "Kirúghatja egy cég egyik napról a másikra az alkalmazottját?"

Szerintem ebben minden benne van amit tudni akarok... De lehet csak nekem kellett megszoknom, hogy fél szavakból is értsem a másikat, ezt nem tudom.

2015. dec. 5. 20:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Nektek elég súlyos értelmezési problámáitok vannak, rájöttem. A sors furcsa fintora, hogy a kirúgottak pont ennyiszer kérdeztek vissza a főnöktől mert nem értették. Ezért is lettek kivágva... :D
2015. dec. 5. 20:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Itt a hiba benned van. Mi a pék kaszáért nem írod ki rendesen a kérdést?
2015. dec. 5. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Na, az előbb elküldtem. A hiba a kérdezőben van. Onnantól, hogy az alkalmazott aláírt egy olyant, aminek az a címe, hogy Felmondás Közös Megegyezéssel, az nem kirúgás, hanem a munkaviszony megszümtetése közös akarattal.

Írd már ki rendesen, mi is történt, vagy bsszál egyedül, de ne a válaszolókat fikázd, mert nem tudsz még kérdezni sem!

2015. dec. 5. 22:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Mondd már meg légyszíves, hogy hol szerepel a kérdésben, hogy felmondás közös megegyezéssel... Mert szerintem sehol. Ezt csak mellékesen kommentbe írtam egy válaszként. De felül a konkrét kérdésben nem szerepel. Jézusom...
2015. dec. 6. 02:28
 17/22 anonim ***** válasza:

De pont ezzel lesz tök értelmetlen a kérdésed, nem fogod fel? Full más így...

Nem mellesleg az eredeti kérdésedre is válazt kaptál, de látom ez se zavar téged.

2015. dec. 6. 10:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Régebben olyan volt, ha akkora kárt okoztál a cégnek, hogy azonnali hatállyal felfüggesztettek a munkavégzés alól.

De akkor is közös megegyezéssel akartak operálni. Ennyi...

2015. dec. 6. 11:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Jézusom, de tufa vagy, kérdező! Amit "mellékesen", "kommentben" ideböfögtél, az a legfontosabb dolog az egészben, nem fogod fel?

Te tényleg sötét vagy.

Legközelebb az ilyen "mellékes dolgokat" is írd bele a kérdésbe.

2015. dec. 6. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Megszűntethető a munkaviszony, igen. Közös megegyezéssel. Általában ilyenkor a munkáltató eltekint a felmondási idő ledolgozásától, és kifizeti azt.

Ennyi.

2015. dec. 6. 13:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!