Kirúghatja egy cég egyik napról a másikra az alkalmazottjait?
Egyébként nem értem miért két fél mondat. Szerintem a kérdésben világosan minden benne van. "Kirúghatja egy cég egyik napról a másikra az alkalmazottját?"
Szerintem ebben minden benne van amit tudni akarok... De lehet csak nekem kellett megszoknom, hogy fél szavakból is értsem a másikat, ezt nem tudom.
Na, az előbb elküldtem. A hiba a kérdezőben van. Onnantól, hogy az alkalmazott aláírt egy olyant, aminek az a címe, hogy Felmondás Közös Megegyezéssel, az nem kirúgás, hanem a munkaviszony megszümtetése közös akarattal.
Írd már ki rendesen, mi is történt, vagy bsszál egyedül, de ne a válaszolókat fikázd, mert nem tudsz még kérdezni sem!
De pont ezzel lesz tök értelmetlen a kérdésed, nem fogod fel? Full más így...
Nem mellesleg az eredeti kérdésedre is válazt kaptál, de látom ez se zavar téged.
Régebben olyan volt, ha akkora kárt okoztál a cégnek, hogy azonnali hatállyal felfüggesztettek a munkavégzés alól.
De akkor is közös megegyezéssel akartak operálni. Ennyi...
Jézusom, de tufa vagy, kérdező! Amit "mellékesen", "kommentben" ideböfögtél, az a legfontosabb dolog az egészben, nem fogod fel?
Te tényleg sötét vagy.
Legközelebb az ilyen "mellékes dolgokat" is írd bele a kérdésbe.
Megszűntethető a munkaviszony, igen. Közös megegyezéssel. Általában ilyenkor a munkáltató eltekint a felmondási idő ledolgozásától, és kifizeti azt.
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!