Gyűjtsek vagy költsek a hobbimra?
Egyrészt nem árt, ha van az embernek vész tartaléka, amiből munka, szülők nélkül is 2-3 hónapig ki tudja húzni.
Másrészt havi 10 ezerből amúgy sem fog meggazdagodni az ember, akkor már inkább érezze jól magát a hobbijával.
Esetleg megnézném nem e tudok a hobbimmal pénzt keresni ha olyan, vagy valamilyen tanfolyamra, továbbképzésre költeni a pénzt amivel előrébb léphetek.
Én nettó 80-ból fizetek albérletet. Párom a az 50-es bérleti díjat, én a rezsit (kétszer annyit keres, és marad is bőven.) A kaját rendszerint én állom, munka közben néha nassolok még pluszba de sokat is főzök. plusz a bérlet.
ÉS így is marad 30 ezer forintom, nekem ebből 10 megy a jégkorongra.
NAgyon szükségem van egy sportra, egészségügyileg, de mentális kikapcsolódás miatt is.
Szerintem kezdd el a kikapcsolódást...hosszú távon nyersz vele szerintem, viszont én úgy beszélek hogy egy tízessel többet keresek, de több is a kiadásom, nem otthon lakás miatt.
De félre tenni mindig tegyél..ha 5 ezret akkor annyit, ha csak kettőt akkor annyit. Én is így csinálom.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!