Az érdekelne,hogy hogyan tudnék pénzt gyűjteni magamnak 14éves fiú vagyok. Szeretnék új ruhákat venni magamnak . Sajnos a szűleim nem tehetik meg azt ,hogy megvegyék nekem és én még csak azért sem kérem meg őket erre nehogy terheljem ezzel őket és amúgyis saját mgam akarom összeszedni a pénzt mert akkor érzem,hogy igen én küzdöttem érte és az enyém. Szóval. Tudtok olyan munkákat amivel napi 500-1000-esetleg 1500-at is lehet keresni? Válaszotokat köszönöm.
Diákmunkát 16 éves korodtól vállalhatsz, addig legálisan nem nagyon kereshetsz pénzt. De az elhatározás becsülendő, nincs olyan ismerősöd, aki nyáron tudna valami melót adni némi zsebpénzért? Nyárig úgyis suli, úgyhogy nem nagyon ugrálhatsz.
2014. jan. 19. 01:26
2/8 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondoltam ,hogy Kutyasétáltatás,szórólapozás. E mellet Tippmix-ben nagyon otthonvagyok esetleg onnanis tudok szerezni. Csak hát szerencse ár mindig úgy játszok ,hogy duplát. 1-2mecs és duplapénz nagytéttel
2014. jan. 19. 01:30
3/8 anonim válasza:
szerencsejátékkal (amilyen a tippmix) hosszútávon csak veszíteni lehetsz. Kutyasétáltatás jó ötlet, ha vannak szomszédok, akiknek szükségük van rá, és rád bíznák az ebeket. Szórólapozás általában diákmunkával megy, ami ugye korhatáros, mint írtam.
2014. jan. 19. 01:35
4/8 A kérdező kommentje:
:( Ígazából Tippmix hááát aki okosan tud játszani az hidd el nagyon sokat nyerhet.
2014. jan. 19. 01:37
5/8 anonim válasza:
"nyerhet"...ja, pókeren is nyernek sokan, néhányan a lottón is...de a többség csak veszít hosszútávon, különben nem érné meg. :)
2014. jan. 19. 01:46
6/8 anonim válasza:
a szerencse játékok közül a texas holdem-ben a legkisebb a szerencse faktor.
én is pozitívban vagyok már évek óta.
de ne foglalkozz ennyi idősen ilyenekkel.
a kutyasétáltatás meg a hasonlók akkor jók,ha van kutyád és értesz hozzá,meg szereted is a kutyákat.
mert a gazdi látni fogja,ha nem vágod az egészet csak a pénzre mész és elhajt a fenébe.
2014. jan. 19. 01:55
7/8 anonim válasza:
Hol laksz?
2014. jan. 19. 10:13
8/8 anonim válasza:
Esetleg az is megoldás, hogy néhány felesleges holmidat, tárgyadat eladod a neten :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!