Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon így mennyi esélyem van?

Vajon így mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2006 szeptemberében kezdtem az egyetemet - jogász osztatlan, levelező - 2015 nyarán vettem át a diplomám. Nyelvvizsgám lováriból van. Most töltöm november végén a 35 évemet :-) Eddig semmit nem dolgoztam..érettségi után elvoltam, nyaraltam, jogsit csináltam..tanfolyamokat végeztem aztán kitaláltam, hogy egyetemre megyek..elég nyögvenyelős volt..vért izzadtam..rengeteg uv-m volt, de megcsináltam jogász lettem :-) most nyáron azaz idáig ki kellett pihenem az államvizsga fáradalmait, mert azt hittem idegösszeomlást kapok. Most kezdek állás után nézni és érdeklődnék szerintetek mennyi esélyem van az álláspiacon? Ismerős nincs! A diplomába csak a végzés éve van tehát simán azt mondom 5 év alatt végeztem el csak a gond, hogy ha megkérdik addig mit dolgoztam vagy van-e munkatapasztalatom akkor mit mondjak? Az igazság az, hogy Pán-Péter szindróma és mama hotel feelinggel telt el az eddigi életem....a diplomám meg benne van 3 millióba, mivel rengeteg tandíjat kellett fizetni + könyvek + utazás+ utóvizsgák - majdnem minden tárgyból 3-4X vizsgáztam mire meglett.

2015. nov. 17. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze, tescoba meg mekibe mindig keresnek embert pakolászni, meg vakarni a padlót. =)

Na viccet félre téve jó kis provokatív kamu lett volna, de kicsi szívem ha te tényleg elvégezted volna a jogot, akkor tudhatnád, hogy azzal hogy most jogász lettél kitörölheted a popsi feneked. Na de tanulj szépen, hogy ne végezd így.

2015. nov. 18. 00:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ügyvédjelölt akarsz lenni, az is pénzbe kerül és kell egy ügyvéd, aki vállal. Próbálkozz az állami hivataloknál.. ott majdnem mindenhova jogi végzettség kell. Pl. kormányhivatal, járási hivatal, önkormányzat, stb.
2015. nov. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!