Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy a fiatalok...

Miért van az, hogy a fiatalok nem akarnak dolgozni? Sokszor még 8 órát se?

Figyelt kérdés
Ez a probléma mitől alakult ki? Mert aki meg dolgozni jár, az meg folyton panaszkodik.

2015. nov. 15. 23:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
40%

Miért is nem akarok dolgozni 8 órát?

A, mert hiába rohadok bent egész nap, nem kapok annyi fizetést érte, amiért megérné csinálni. Még a szakmunkát se fizetik meg normálisan. Mindenkiből meg nem lehet profi orvos, meg informatikus, mert nem mindenki penge matekból és nem mindenki bírja a vért, tudja kezelni az embereket!

2015. nov. 16. 09:44
 12/30 anonim ***** válasza:
37%
Sokkal jobban szeretek napi 8-10 órát dolgozni mint mikor egyetemista voltam. Sokkal rosszabb volt, mert kemény szakra jártam. Bár ha rossz munkám lenne rossz munkahelyen akkor az egyetemi éveket sírnám vissza.
2015. nov. 16. 10:41
 13/30 anonim ***** válasza:
72%
Hát talán azért, mert a 8 órás melóért cserébe nem kapunk annyi fizetést, amiből meg lehetne élni. Én minimálbért kapok, vagyis havi 70-et. A rezsink havi 60 ezer. Ha egyedül laknék, a rezsi kifizetése után szépen éhenhalnék, mert annyi pénzem nem maradna, hogy kaját, ruhát, egyéb alapvető létszükségleti dolgokat finanszírozni tudjak egy teljes hónapra. Kizárólag annak köszönhetem, hogy még életben vagyok, hogy jelenleg nem lakok egyedül. De sajnos ez nem lesz így sokáig, már csak 1-2 évem van hátra, aztán mennem kell. Utána mégis hogy fogok megélni havi 70-ből??? Nem büdös a munka, dolgozok rendesen minden nap, túlórázni is szoktam, mostanában már azt is majdnem minden nap, de úgy se keresek annyit, amiből nem fogok majd éhenhalni. És ezek után ne panaszkodjak? Hát köszi... Tessék intézkedni az államnál, hogy emeljék meg a minimálbér összegét olyan összegre, amiből a túléléshez szükséges dolgokat legalább maradéktalanul ki lehet fizetni, és akkor már nem fognak annyian panaszkodni!
2015. nov. 16. 15:31
 14/30 anonim ***** válasza:
53%

1. a tuleleshez jelenleg is eleg a minimalber, de még a kozmunka is

2. nem kotelezo minimalberert dolgozni, keress jobbat

2015. nov. 19. 05:10
 15/30 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon egyszerű a válasz: nem fizetik meg a becsületes munkát.
2015. nov. 19. 11:08
 16/30 anonim ***** válasza:
13%

" Nagyon egyszerű a válasz: nem

fizetik meg a becsületes munkát."

Van amit megfizetnek.

2015. nov. 19. 17:43
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
"Van amit megfizetnek." Hol? Külföldön? igen. Itt legfeljebb a rádiós és tv-s műsorvezetők, valamint az informatikusok keresnek jól. Esetleg még a mérnökök és ennyi. Szerinted ez hány %-a a társadalomnak? Vagy te külföldön élsz?
2015. nov. 20. 08:28
 18/30 anonim ***** válasza:
9%
Itthon élek és nem szeretek panaszkodni, pedig tudom, hogy divat. Be kell osztani a penzt es nem mergelodni.
2015. nov. 20. 10:46
 19/30 anonim ***** válasza:
11%
Amugy az atlagber 160 eze ft. Szerintem ki lehet belole jonni egesz turhetoen. Aki tobbre vagyik az tegyen erte tobbet. A luxusauto nem jar alanyi jogon.
2015. nov. 20. 10:51
 20/30 Kései Sirató ***** válasza:
34%
"Amugy az atlagber 160 eze ft. Szerintem ki lehet belole jonni egesz turhetoen." Nagyon rosszul tudod, kb 100 ezer az átlagbér, rengetegen csak a minimálbért keresik meg. Valóban nagyon alulfizetettek a magyar emberek. :( Aki mást mond, az nagyon gyanús, hogy egy politikus, és halvány gőze sincs a valóságról.
2015. nov. 23. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!