Ti dolgoztatok már gyárban? Milyen élmény volt?
Én tegnap voltam, és elég mély nyomot hagyott bennem... Eléggé hozzá vagyok szokva a kényelemhez, úgyhogy kicsit kikészültem lelkileg és testileg is, az utolsó, 10. órában már percenként lestem az órát.
Nagy tiszteletem azoknak, akik minden nap végigcsinálják ezt, én nem tudnám. Még egy napot vállaltam, (holnap, vagyis ma) szerintem jó lesz tapasztalatnak, aztán másfajta munkát keresek.
9-es.
Nem szalagon jött az egész csirke.
Ahol én voltam, ott liba és kacsabelsőséget kellett csomagolni. Rekeszekben voltak a különböző belsőségek, azokat pakolták szalagra és azokat kellett egy zacsiba pakolni. Többnyire.
XD De akkor se gyártják a baromfit hanem feldolgozzák.Nem rá kerül a szárny a csirkére hanem lefele jön róla ez olyan mint ha egy roncstelepre azt mondanád audi gyár. :D
Egyébként én is dolgoztam vágóhídon, Én főként függesztő voltam, nem táposoknak való. :)
Lehet, az ilyenekben már nem vagyok otthon. :D
Na de most lecsekkoltam és baromfifeldolgozó néven fut. Na mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!