Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hülyeség lenne önként túlórázni?

Hülyeség lenne önként túlórázni?

Figyelt kérdés

4 napunk volt x feladatra, de a kolléganöm tett rá, ahogy mindig. Ö ma szabadnapos, én meg nem végzek a munkaiidöm alatt, holnap ellenörzés, és kirakhatnak.

Hülyeség lenne bent maradni még 2-2,5 órát, hogy többet meg tudjak csinàlni?

(Pénzben ez kb 6000-7000Ft-t jelent, amit nem fizetnek ki, és kb 3 órát kések a párom által megszervezett "meglepetés" vacsoráról, de nagyobb az esélye, hogy megmarad a munkám.

21N

2015. okt. 31. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Melyiket könnyebb újra szervezni?

A meglepetés vacsorát, vagy egy új munkahelyet?

2015. okt. 31. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval értek eggyet
2015. okt. 31. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is sztahanov vagyok. Fél év alatt 80 óra túlórám van, amit sehogy sem fogok visszakapni.
2015. okt. 31. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg a magad részét, holnap meg közlöd, hogy a kolléganőd nem végezte a munkáját, te nem ofgsz helyette dolgozni, emrt a fizetését sem te kapod.
2015. okt. 31. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
És még így is gyakorizol inkább munka közben?
2015. okt. 31. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem tilos, de ne szokjon rá senki. Nemes dolog, de hosszú távon több kárt okoz, mint hasznot. Csak mondd el, mi történt! Tömören, pontosan. Ha ült rajta, és késve adta tovább, akkor azt, ha négy napig hagytátok egymásnak, akkor azt.
2015. nov. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!