Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi legyek ha "nagy " leszek?...

Mi legyek ha "nagy " leszek? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Mar vannak elkepzeleseim.

Meg csak 6. -os vagyok de ki fogytam az elkepzelesbol.Azt is tudom hova megyek tovabbtanulni ha felvesznek. Imadom az irodalmat, a magyar nyelvet , angolt, enek , rajz , tesi,ezekbol mind 5- os vagyok! a tori pedig tetszik . Jó hangom van. Rajzolni nem tudok annyira szepen.Szeretk tesizni jarok focira es tollasra . matek tori termeszet ezekbol 4- es vagyok ! De iden szeretnem kijavítani. Amin eddig gondolkodtam az a hangszertanár- modellkedés.

2015. okt. 28. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Tökmindegy hogy most mit akarsz, mert valószínűleg ameddigre eljutsz oda, ahol tényleg választanod kell, addigra már hatszor meggondolod magad, vagy már hatszor más irányba terelt az élet.

Ja, és modell ne legyél.

2015. okt. 28. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Mik a fő hobbik, amiket a legjobban szeretsz csinálni és el tudnád képzelni, hogy ez legyen a munkát? Ha játsszol valamilyen hangszeren, az jó kiindulási pont.

Ha szereted az angolt, idegen nyelvekben is gondolkodhatsz, az egyik leghasznosabb dolog, amit csak tanulhatsz.

2015. okt. 28. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

De kis aranyos vagy.:DD

Modell tényleg ne legyél, nem biztos szakma.

Amúgy mire középiskola végére érsz lehet megutálod az éneket, és mérnök akarsz lenni. <-velem hasonló történt. Még nagyon gyerek vagy, majd középiskolában elég lesz ezt a kérdést feltenned, mert akkor fog meglátszani igazán, hogy miből vagy jó, és miből nem vagy jó.

2015. okt. 28. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom
2015. okt. 28. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Modellkedés... Annyira tudtam, még végig sem olvastam, tudtam, hogy benne lesz.. Drágaság! Sosem leszel modell! Mostmár a kispitsák 95 százaléka modell akar lenni, csilivili, sztárkodás, nulla munka, ömöljön a zsozsó. Persze, ahogy ezt a kishülék elképzelik. Inkább tanulni kéne, hogy ne közmunkás legyen belőled, ne modellkedésen meg kválkodáson járjon a kis eszed, mert a kettő egy és ugyanaz, csak a modellke nem az út szélén áll ötezeré.
2015. okt. 28. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
És most ne gyertek a palvinnal, leápolgatja az is a megfelelő pénzes csótányokat, azért van ott ahol.
2015. okt. 28. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!