Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozóként visszautasíthatok...

Dolgozóként visszautasíthatok céges mobilt ha adni akarnak? Uis nem akarok pórázt a seggembe a céges mobil meg erről szól.

Figyelt kérdés

Akarnak adni céges mobilt. Tudom miről szól a sztori, céges mobil aztán még az éjszaka közepén is hívogatnak mondván hogy miért céges vonal erre van nem?

Na ezt megelőzve nem kérem a céges mobilt. Inkább fizetem a telefonálását de a saját mobilom akkor veszem fel ha akarom és senki se kérheti számon.

Szóval a kérdés jogom van-e visszautasítani a céges mobilt, ha szerződésben is szereplő plusz juttatás lenne?

2015. okt. 25. 14:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Arra a mondatra, hogy hívtalak este miért nem vetted fel, elég egyszerű lenne a reakcióm... Mi közöd hozzá, hogy mit csináltam este?

Egész egyszerűen marhára túl van misztifikálva az egész. Ez egy telefon, nem nyomkövetőt akasztanak a nyakadba... Gondolom ahogy már írtam a szerződésedben benne van a munkaidőd. Ha neked 8-16-ig tart a munkaidőd, akkor nem kötelességed este 8-kor felvenni a telefont senkinek, főleg ha nem olyan felelős munkakörben dolgozol, ahol ez számítana bármit is igazából.

Vannak olyan munkahelyek, ahol valószínűleg csak akkor hívnak este, vagy hétvégén, ha nagy baj van. Az enyém is ilyen, még sem toltak még soha le azért, mert egyszer-egyszer olyan dolgom volt, ami miatt nem vettem fel a telefont munkaidőn kívül. És ha letolnak? Fizetnek 24 órás készenlétért? Nem... erről ennyit... Amúgy viszont tök jó, hogy céges ügyekben nem saját telefonról kell telefonálnom és a partnerek, beosztottak, munkatársak nem is tudják a saját telefonszámomat, így ha kikapcsolom a céges telefonomat, akkor gyakorlatilag nem sok ember tud elérni. Számomra inkább előnyös a céges telefon, mint hátrányos, de ezt neked kell eldöntened és lejátszanod a vezetőséggel.

2015. okt. 25. 21:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező csak kamuzik, tuti ő az aki legutóbb még tanár volt, meg kamionos, meg meleg diák az aktuális kérdésében... :D
2015. okt. 25. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!