Dolgozóként visszautasíthatok céges mobilt ha adni akarnak? Uis nem akarok pórázt a seggembe a céges mobil meg erről szól.
Akarnak adni céges mobilt. Tudom miről szól a sztori, céges mobil aztán még az éjszaka közepén is hívogatnak mondván hogy miért céges vonal erre van nem?
Na ezt megelőzve nem kérem a céges mobilt. Inkább fizetem a telefonálását de a saját mobilom akkor veszem fel ha akarom és senki se kérheti számon.
Szóval a kérdés jogom van-e visszautasítani a céges mobilt, ha szerződésben is szereplő plusz juttatás lenne?
Lehetsz lekezelően paraszt, én részemről hasznos volt a céges mobil.
Egyrészt ha már munkaidőn kívül keresnek munkával, akkor már régen rossz a helyzet. Másrészt van egy csomó haszna, napi 10-20 hívást minimum lebonyolítottam, családot ingyen hívtam róla, kollégákat is mindig azon hívogattuk tök ingyen....havi 5-10 ezer spórolás.
De igazából nem értem a hisztidet, ha ennyire nem kell, akkor nekik mondd, ne itt szidd az embereket...
Elvagy tévedve kisunokám.
Rohadtul nem ezért van.
Elutasíthatod( miért ne tehetnéd?? Részeg vagy?? Vagy) elfogadhatod és bebaszhatod asztalodba. Mobilt kapsz nem kártyát te nagyon nagy ész.
havi 5-10 ezer spórolás.
Tudod mit? nem kell. Inkább fizetem az utolsó fillérig a magam dolgait minthogy vasárnap csöngjön a mobilom és valami mondvacsinált baromsággal keressenek és ordít a dologról hogy scak azért keresnek hogy éreztessék hogy aztán most ők itt az urak!
Mobilt kapsz nem kártyát te nagyon nagy ész.
Idióta. Erre nem is reagálnék többet.
"Mobilt kapsz nem kártyát te nagyon nagy ész."
Igaza van, elsősorban a kártya a lényeg, nem a mobil...Szar lehet ilyen frusztrált emberrel dolgozni.
Miért szted kártyát nem kapok csak egy üres mobitl? Naná hogy kártya is ráadásul előfizetéses, költésgkerettel melyet a cég áll X forintig. Szóval halleluja???
A túrót. Kell a francnak! Hallom mi megy más kollegáknál. "Hívtalak este a cégesen miért nem vetted fel?"
Hát ez kinek kell? Nekek aztán nem. Inkább fizetem a saját számlámat és senki se ugasson bele mikor kit veszek fel.
Szar lehet ilyen frusztrált emberrel dolgozni.
És látod ez a frusztrált alak még mobilt is kap!
Még ilyet!
Hát lehet tényleg az lesz hogy átveszem a mobilt melynek állandó helye a fiókban lesz...
És az akku sajnos le fog merülni. Mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!