Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozóként visszautasíthatok...

Dolgozóként visszautasíthatok céges mobilt ha adni akarnak? Uis nem akarok pórázt a seggembe a céges mobil meg erről szól.

Figyelt kérdés

Akarnak adni céges mobilt. Tudom miről szól a sztori, céges mobil aztán még az éjszaka közepén is hívogatnak mondván hogy miért céges vonal erre van nem?

Na ezt megelőzve nem kérem a céges mobilt. Inkább fizetem a telefonálását de a saját mobilom akkor veszem fel ha akarom és senki se kérheti számon.

Szóval a kérdés jogom van-e visszautasítani a céges mobilt, ha szerződésben is szereplő plusz juttatás lenne?

2015. okt. 25. 14:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, az 1-es válaszoló egyáltalán nem naív. ha srác vagy, akkor szégyen, hogy ilyen stílusban beszélsz úgy, hogy át sem gondoltad az 1-es válaszát.
2015. okt. 25. 15:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz lekezelően paraszt, én részemről hasznos volt a céges mobil.

Egyrészt ha már munkaidőn kívül keresnek munkával, akkor már régen rossz a helyzet. Másrészt van egy csomó haszna, napi 10-20 hívást minimum lebonyolítottam, családot ingyen hívtam róla, kollégákat is mindig azon hívogattuk tök ingyen....havi 5-10 ezer spórolás.

De igazából nem értem a hisztidet, ha ennyire nem kell, akkor nekik mondd, ne itt szidd az embereket...

2015. okt. 25. 16:06
 13/22 anonim ***** válasza:

Elvagy tévedve kisunokám.

Rohadtul nem ezért van.

Elutasíthatod( miért ne tehetnéd?? Részeg vagy?? Vagy) elfogadhatod és bebaszhatod asztalodba. Mobilt kapsz nem kártyát te nagyon nagy ész.

2015. okt. 25. 16:20
 14/22 A kérdező kommentje:

havi 5-10 ezer spórolás.

Tudod mit? nem kell. Inkább fizetem az utolsó fillérig a magam dolgait minthogy vasárnap csöngjön a mobilom és valami mondvacsinált baromsággal keressenek és ordít a dologról hogy scak azért keresnek hogy éreztessék hogy aztán most ők itt az urak!

2015. okt. 25. 16:20
 15/22 A kérdező kommentje:

Mobilt kapsz nem kártyát te nagyon nagy ész.

Idióta. Erre nem is reagálnék többet.

2015. okt. 25. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:

"Mobilt kapsz nem kártyát te nagyon nagy ész."

Igaza van, elsősorban a kártya a lényeg, nem a mobil...Szar lehet ilyen frusztrált emberrel dolgozni.

2015. okt. 25. 16:24
 17/22 A kérdező kommentje:

Miért szted kártyát nem kapok csak egy üres mobitl? Naná hogy kártya is ráadásul előfizetéses, költésgkerettel melyet a cég áll X forintig. Szóval halleluja???

A túrót. Kell a francnak! Hallom mi megy más kollegáknál. "Hívtalak este a cégesen miért nem vetted fel?"

Hát ez kinek kell? Nekek aztán nem. Inkább fizetem a saját számlámat és senki se ugasson bele mikor kit veszek fel.

2015. okt. 25. 16:35
 18/22 A kérdező kommentje:

Szar lehet ilyen frusztrált emberrel dolgozni.

És látod ez a frusztrált alak még mobilt is kap!

Még ilyet!

2015. okt. 25. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Választásod mindig van. Lehet néha nemet is mondani.
2015. okt. 25. 19:25
 20/22 A kérdező kommentje:

Hát lehet tényleg az lesz hogy átveszem a mobilt melynek állandó helye a fiókban lesz...

És az akku sajnos le fog merülni. Mindig.

2015. okt. 25. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!