Felhívott a főnök ma reggel hogy hol vagyok üres a cég nincs benn senki! Olyan részeg volt hogy azt se tudta milyen nap van (okt 23)! Hogy lehet egy ilyen ember "vezető"?
Figyelt kérdés
Csörög a mobilom reggel. Ránézek, a főnök az. Ez mit akarhat? Átvillant az agyamon hogy biztos úgy be van csiccsantva hogy azt se tudja milyen nap van ma. De el is hessegetettem, ugyan iszik mint a gödény mindenki tudja, de ennyire csak nem süllyedt még mélyre. Hát de.
Szinte az összes embert végigcsörgette de csak egy legény akadt a gáton hogy olyan hülye volt hogy fel is vegye. Én. Én is mi a szarnak vettem fel.
De azért ez nem semmi. Egy „vezető” aki totál részegen okt 23-án ott áll a cég előtt (hogy jutott oda vajon? Négykézláb?) és azon őrjöng hogy nimmá há sehul senki??
És egy ilyen ember vezető??? Ráadásul nem is tulaj hanem mb! vezető??? Még van olyan aki megbízást ad ennek a gyökérnek cégvezetésre és persze fizut hozzá???
2015. okt. 23. 14:55
13/13 anonim válasza:
Ha Ennyire zavar a főnököd,lepj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!