Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megsírattam egy anyatigrist,...

Megsírattam egy anyatigrist, (istenbiza kirúgatom ha 1 mód van rá), kihez fordulhatnék?

Figyelt kérdés

Néha szoktunk éjszakázni a munkahelyen, ha beoszt a főnök KÖTELEZŐ (!!!) mindenkinek végrehajtani, ha 2 van egy hónapban, ha 5 van egy hónapban ha 10, mindegy, ki van jelentve, hogy kötelező. Ez a fix munkaórákon kívül van, mindenkinek ki van fizetve ugyanúgy.

Nos van nekem egy kolléganőm akinek van egy 4 éves meg egy 2 éves kisfia, akikről álllllllandóan beszél, akiknél szebbet jobbat nagyobbat nem tojik senki...nem ő az egyetlen akinek gyerekei vannak, de ő az egyetlen aki vagy így, vagy úgy addig húzza, hogy állandóan kimarad a kötelező éjszakázásból, mi meg emiatt folyton többet kell csináljunk. Igaz kifizetik, de annyira azért nem jól, hogy ne aludnék én is inkább itthon.

Első hónapban kezdte azzal, hogy be se jött, majd utána mondta beteg volt a kicsi, már akkor szúrta a bögyöm, mivel semmiféle következménnyel nem járt ez, hogy őméltósága még a fáradtságot se vette, hogy valakinek szóljon előre, legalább előtte való este.

Mikor második hónapban jött ezzel kerek perec megmondtam neki, hogy mégis mit képzel, másnak nincs kicsi gyereke? Más nem mert szólni, mert jajistenem mi lesz, olyan kis érzékeny. Megsértődött, s valahogy kiharcolta, hogy de ő bejön nappal, az éjszakáit beosztottuk magunk közt (ekkor már szóltam a főnöknek akinek nincs gyereke, meg se parittyázta, csitítani próbált, oszt annyi).

Errefel jön ma, azaz tegnap reggel, hogy nehogy beosszuk, értsük már meg végre, hogy neki gyerekei vannak, s ne mind támadjam! egyből fement az agyamra a víz, s meg találtam kérdezni, hogy az ő kölykei mi a franctól fontosabbak mint a másoké, másnak is van mégis távol tud maradni egy éjszakát, nem egyébért de köteezők az éjszakák, nem gyerek függvényében lehet választani, hogy jó vagy nem jó!

Nagy bociszemekkel kezdte nekem mondani, hogy de milyen nehéz kettő fiúval s reméli majd én is megtapasztalom egyszer milyen nehéz, mert nekem könnyű, hogy hazamegyek s pihenek, ott repedezett szanaszét a bőgéstől. Ettől, hogy így előadta, hogy az ő szabadideje fontosabb mint az enyém még jobban kiakadtam, mert mégis mitől? Ő is ugyanolyan alkalmazott mint én, van férje, oldja meg, nem az én hibám, hogy neki mindjárt kettőt kellett csinálni hipp-hopp, nem én csináltam, nem én mondtam, hogy gyereket vállaljon, miért éjszakázzak én többet, s legyek 2 napig zombi utána, azért, hogy ő nagystílüen megússza, akkor minek jött vissza dolgozni ha nem tudja ellátni a feladatait?

A kérdésem az, hogy ha a főnök egyelőre nem folyik bele, mert gondolom sajnálja, akkor kihez fordulhatok? Induljak direkt a nagyfőnökhöz? Vagy mit lehet ilyenkor tenni?

2015. okt. 17. 01:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Proli voltál, proli is maradsz, közben meg bemószerolsz másokat, akik ugyanolyan prolik, mint te, de legalább van családjuk.

Mondanám, hogy keress valami normális helyet, ahol nem kell éjszakázni, csak hát nyelvtudás és piacképes szakma nélkül marad ez.

Csak tudod, proliként is lehetne nem proli módjára viselkedni.

2015. okt. 17. 12:32
 12/19 anonim válasza:
9%

11-es:

Igazad van,pacsi :D

Valamint én az ilyen khm embereket rúgatnám ki mint a kérdező. Remélem a főnökével is ilyen nagy a szája, neki nem panaszkodik a nagy egyenlőségi rohamába hogy, ő(főnöke) miért kap több pénzt mint a sima alkalmazott? Mert ezért is lehetne panaszkodni úgy gondolom ! :D

2015. okt. 17. 13:09
 13/19 A kérdező kommentje:

11-ke, felébredtél te is, tudomásul veheted, hogy az én családom is van ugyanolyan jó akármikor mint egy ősanyáé, ha nincs gyerekem az lehet az én választásom, nem? Még jó, hogy dögöljön meg akárki tehene, majd pont egy bociszemű nőcske miatt fogom én lestrapálni magam, mert jaj de nehéz neki.

12-es, képzeld, ugyanilyen pléhpofával adtam elő a főnöknek is s nem rugott ki. Nem megy az olyan könnyen ne aggódj annyira.

Gondolom nektek is van vagy 2-3 aranycaró kölkötök akiről azt hiszitek a világ közepe, hát nem.

2015. okt. 17. 13:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Annak aki kérdezte, azt, hogy mit dolgozunk nem írom ide ki, ugyanabban a beosztásban vagyunk, 30-34 év közöttiek.
2015. okt. 17. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok "Aki kérdezte".

Én értem a kérdező álláspontját, a csaj vállalta a gyereket, akkor ne a gyerekre hivatkozva bújjon ki a munka mögül.

Vagy maradjon otthon a gyerkőccel, vagy ha visszamegy melózni ne a kollegáival szúrjon ki, hanem végezze el a dolgát.

2015. okt. 17. 14:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megértesz. Nem gyári/vendéglátós vagy hasonló munka és mind nők vagyunk.
2015. okt. 17. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Te komolyan nő vagy?

Még rosszabb... A nőkben azért általában szokott lenni némi empátia, bár itt a bizonyíték, hogy nem mindig.

Ha szerinted neki annyira kényelmes, akkor nosza, szülj Te is pár gyereket! Ja, hogy azzal gond és felelősség is jár.

2015. okt. 17. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Álljunk meg egy pillanatra. Ha külön szerződés van róla, akkor külön szabályozva van a szerződésben, hogy hányszor kell bemennetek, nem? Semmi köze a rendes munkádhoz. Minek kevered ide?
2015. okt. 19. 11:10
 19/19 anonim válasza:
Koszonom Istenem enis annyira utalom az ilyen anyukakat idegeditoek h erre foglya csak h ne kelljen es elkezd bogni b+ zanalmas lusta az anyasag nehez de gyereket csinalni nagyon konnyu vallalni kellett volna ugy is h dolgozik.Mondd el a velemenyed a fonokodnek
2018. márc. 27. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!