Miért ilyen kedvesek velem munkában?
Külföldön dolgozom, itt mintha valahogy máshogy lennének bekötve a munkaadók.
A fönöknöm cégtárstulaj, és csak 3 évvel idösebb nálam. A németem elég gyatra, úgyhogy ha nincs bent senki, akkor angolul beszélget velem.
Ma mondta, hogy a másik fönökkel úgy döntöttek, X-et és Y-t el kell bocsátani. Én: "Tudják a csajok?" Ö: "Nem, csak te meg én tudjuk, de psszt" Én: "Nyugi, nem hallottam semmit" Erre kicsit meglökött úgy barátilag, hogy "Pontosan így gondoltam"
(Mielött valaki belekötne, rászolgáltak a csajok)
Kérdeztem, velem miért ilyen rendes, mondta, hogy csak kedvel, és bennem megbízik. Meg mindig ölelget, meg ilyenek.
Ma változott a terv a jövö hétre, erre SMS-t írt nekem, hogy nagyon sajnálja, de remèli, még nem terveztem semmit. Amikor mondtam, hogy nyugi, minden ok, akkor meg, "Köszi, aranyos"
Meg hogy szeretné, ha egyetemre mennék, mert intelligens vagyok, ha bármiban segíthet, szóljak
Haverkènt kezel a fönöknöm. Mi lehet az oka?
(Nem, nem a lányokat szereti)
Megválaszoltad a saját kérdésed
Azért mert bizik benned kedvel téged tehát szinpatikus vagy neki
Én főnökben, kollégában sosem bíznék meg!
Lehet, hogy csak tesztel.Talán azért, mert besúgót akar és kíváncsi, megbízhat-e benned?Ki tudja.De nem hinném, hogy szívbéli barátságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!