Hogyan lehet kibírni a napi 8 óra munkát?
Figyelt kérdés
nem tul sok ez? ti nem haltok bele ott ulni vagy allni napi 8 orat egyfojtaban2015. szept. 10. 10:13
11/20 anonim válasza:
"de ha nektek ilyen rosszul ment a dolog, akkor miért vállaltatok gyereket azaz a szüleid miért szültek bele téged a szegénységbe?"
Nem gondolod, hogy ez k*rvára sértő?? Konkrétan megkérdezed hogy miért született egyáltalán meg? :O
12/20 anonim válasza:
Ha szeretjük, akkor könnyen, ha nem szeretjük, akkor nehezen.
13/20 anonim válasza:
12 órázás durvább :D 12 óráig állni a szalag mellett..nem is tudom 3 hónapot,hogy húztam le egy gyárban.
8 óra már meg sem kottyan
14/20 anonim válasza:
Életem első két munkahelyén 10 és fél, illetve 13 órában dolgoztam. Ezek után a nyolc órás munka Isten ajándéka.
15/20 anonim válasza:
8 óra? háh! én 2 éve átlag 10 órázok heti 6 napot, csak a vasárnap szabad és nem kell mondanom fém ipari kft, ma pl 50 db 20kgos vasat emelgettem, egyszer fel le tenni meg még egyszer fel letenni 1 dbot. úgyhogy addig örülj míg 8 óra
16/20 anonim válasza:
pffff egyetemen vagy szakisolán 9 óra is van :D még hogy 8 óra ember!
17/20 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést! Ha az emberek belehalnának a munkába, már rég kihalt volna az emberiség. :D
18/20 anonim válasza:
Én a magam ura vagyok, és annyit dolgozom, amennyit éppen akarok. Ha kell, több, mint 8 órát, ha nem muszáj, akkor meg kevesebbet.
19/20 Wasser András válasza:
Ha anyádék nem adnak enni meg letiltanak a számítógépről hogy ne irkálj huleséget.oxt neked kell megdolgozni mindenért
20/20 anonim válasza:
sok a 8? bakker én 12(néha több) órában csomagolom a paradicsomot a spárba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!