Mit lehet csinálni, ha semmi munka nincs a munkahelyemen?
Én tavaly voltam alkalmi munkán egy cégnél. fél 9től fél 4-ig kellett ott lenni. Nos 9 fél 10 fele kezdtem a munkát a munkatársammal aki szintén csak alkalmin volt ott. Aztán ketten olyan gyorsan végeztünk mindennel,hogy jó részt filmet néztünk,neteztünk :D Vagy kimentünk a Tesco-ba. Megkérdeztünk mindenkit,hogy kinek kell e vmi a Tesco-ból és mentünk vásárolni :D
Jó mondjuk ez a közalkalmazotti az ilyen. Igazából volt mikor 3-4 óra alatt végeznünk kellett nem kevés anyaggal meg nekünk kellett táblázatot megtervezni megcsinálni és akkor vagy 300-400 gyerek adatait felvinni a gépbe pár óra alatt,mert időpontra kellett tovább küldeni. Nálunk is volt hajtás,de volt hogy kb egész napunk abból állt,hogy neteztünk. Amikor pangás volt mindig körbe kérdeztünk kinek kell vmibe segíteni akár csak fénymásolni vagy adatot bevinni,vagy ezt azt rendezni,de volt,hogy semmi nem volt :D
De én munkában a pörgést jobb szeretem,mert gyorsabban is telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!