Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen kifogást találjak ki...

Milyen kifogást találjak ki holnapra a főnökömnek, hogy ne kelljen mennem dolgozni?

Figyelt kérdés

Nőgyógyászhoz kellene mennem gyógyszert felíratni, mert elfogyott de mivel a főnökkel vagyok együtt egy kis irodában és rajtunk kívül még vannak 5-en ráadásul mindent meg és kibeszélnek mint egyha egy kis család lennének, ezért nem akartam neki elmondani az igazi okot, de más nem jutott eszembe. Arra is gondoltam napközben, hogy elhívom félre, hogy beszéljek vele, de a többiek biztos, hogy faggatták volna, hogy miért suttogunk ő pedig elmondta volna.

Eddig az a legjobb ötletem, hogy felhívom délután 11-kor hogy elaludtam ezért már nem megyek be dolgozni. Betegségre hivatkozni is gondoltam, de ma nem volt semmi bajom így gyanús lenne. Esetleg valakinek nincs valami jó ötlete?

2015. aug. 27. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Megmondod, hogy magánügy és kész, nem szoktad az ilyet kitárgyalni.
2015. aug. 27. 21:57
 12/12 anonim válasza:
Na mit mondtál?
2021. jan. 22. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!