Nem akarom az életem irodában tölteni, de szakmám ehhez köt. Mi tegyek?
Figyelt kérdés
Programozóként dolgozom,napi 9 óra gép előtt,2 óra ingázás. 20 éve ezt csinálom,csak az iroda változik. Jól keresek,máshoz nem értek. Mégis azt érzem,nem élek,csak vegetálok. Ingerszegények a napjaim,nem érnek élmények,az esti 1-2 óra fáradtan, család mellett nem pótolja az egész napot. Emiatt elvesztettem korábbi érdeklődésem is a szakma iránt. Éreztetek már hasonlóan? Bármi másba kezdenék (ha tudnám mit) minimálbérrel pályakezdőként nem tudnám a családom eltartani. Középút lenne jó,fele fizu,érdekes,változatos,kevésbé stresszes szakma.2015. aug. 18. 18:56
11/12 anonim válasza:
En orulnek egy ilyen munkahelynek Ami neked van
12/12 anonim válasza:
És ha iparágon belül váltanál? Programozó vagy, nagy tapasztalattal, alkalmazástámogatásba, tesztelésbe hamar beletanulhatnál. Támogatásnál sokszor kerülsz kapcsolatba emberekkel, ez talán izgalmas lehet eleinte... aztán rájönnél, mennyivel kreatívabb munka a programozás :D Vagy nem.
Én a helyedben a tanításnak néznék utána, egyetemen. Ilyen tapasztalattal ez simán menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!