Egy munkahely megteheti hogy több hónapja egyeztetett nyári szabadságot az utolsó pillanatban teljesen felborít?
Ha én több hónapja leadtam az igénylést és rábólintottak most tehetnek olyat hogy 1-2 nappal utazás előtt közlik hogy jó akkor mégse ekkor megyek hanem akkor meg mégse ekkor jövök hanem akkor meg ezen a napon be kell mégis jönni de azon mégse… stb.
2 nappal előtte!
Februárban leadtam!
És mit tehetek? Bólintok. Ha nemet mondok sanszos hogy többet nem is kell menni.
Vagy az egész csak arról szól hogy ki akarnak vágni, de úgy akarják intézni hogy önként távozzak és ne nekik kelljen kirúgni? Mert egy ilyen szemét magatartásra reális magyarázat nincs mivel a cégnél nyáron akkora pangás van hogy a legyeket számoljuk munkaidőben.
Szóval fel se merül hogy pótolhatatlan munkámat nem tudják nélkülözni nyáron.
De akkor miről szól? A szemétkedésről és a szívatásról?
Valszeg ki akarnak rúgni, és kell nekik egy indok.
Keress mást, mert nem ez lesz az utolsó.
Mondd nekik, hogy előre befizetett utazásod van.
Ha annyira szükség van rád, akkor fizessék ki az utadat.
Én nem szeretnék ilyen helyen dolgozni. Nem tudsz máshova menni?
nagyobb arcátlanság m
Nemhogy nem arcátlanság, hanem jogszabályban rögzített KÖTELEZETTSÉGE a munkahelynek, amit kutya kötelessége kifizetni. Az utazás teljes költségét utazással szállással mindennel (ha igazoltam a kiadásokat számlával).
ha nem teszi? Akkor bíróság.
Ha kirúg emiatt? Akkor duplán bíróság. A pénz miatt is és a kirúgás miatt is.
Miből telik neked 60 ezres fizetésedből
vs
Munkát még nem láttál
Most akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!