Mit tegyek, ha szellemileg leépít a munkám?
Kitűnően végeztem a gimnáziumot, több nyelven beszélek, rengeteg témában otthon vagyok, imádok olvasni. Sajnos nem jött össze az álmom, és egyetem helyett egy boltba kerültem eladni és takarítani (családi és anyagi okok, nagyon hosszú)
Azért dolgozom, hogy fenntartsam magam, idővel mindenképp szeretnék ha mást nem, legalább szakmát tanulni.
Sajnos úgy érzem, a munkám szellemileg konkrétan leépít. Beszélgetni nem szabad, meg nincs is kivel (max a vevőkkel).
Mást sem hallok egész nap, csak ugyanazokat a szavakat monoton, és ugyanazokat a mozdulatokat végzem, úgy érzem, visszazuhantam egy 10 éves szintjére agyilag, mert kihívás semmi.
Ha itthon vagyok, olvasok, írok, új információkat keresek azokban a témákban, amik érdekelnek, ha sok a szabadidőm, nyelveket tanulok.
(külföldön képesítés nélkül csak takarítani lehet, ezért nem tudok váltani. Lassan a takarításhoz is szakképzést fognak követelni)
22l
Sajnos nincs pénz se, ami motiváljon, az ex munkahelyem is tartozik, a jelenlegi sem biztos, hogy fizet...
Június eleje óta nem láttam sehonnan pénzt, pedig folyamatosan dolgoztam egy időben két helyen is.
Mi az hogy külföldön csak takarítani lehet képesítés nélkül? Ezt hol hallottad?
Ha jól beszélsz németül, bármikor mehetsz felszolgálni, benzinkútra shoposnak, áruházba eladónak. Nem kell ahhoz képesítés. Londonban pl. per pillanat még támogatják is a hiányszakmákra jelentkezők oktatását. Egy évet meg azért el lehet porszívózgatni bármelyik takarítócégnél, ha mellette van időd, és pénzed tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!