Miért nem engedik meg mosogatóknak hogy leüljenek?
Figyelt kérdés
Hogyha nincs dolga nen jön a tányér2015. júl. 17. 18:02
1/7 anonim válasza:
Szokj hozzá, ez mindenhol így megy. Én a múltkor csak egy pillanatra ültem le, és azt is számon kérték, holott semmi dolgom nem volt.
2/7 anonim válasza:
mert g#cik..
menj hosszabb "pisiszünetre",azt' ücsörögj a klotyón:D
3/7 anonim válasza:
Élvezi a mocskos főnök a hatalmát és jó neki ha kínozhat. Fel kell mondani.
4/7 anonim válasza:
Nekem egyszer a Tescoban azt mondták, hogy tilos árufeltöltés közben leülni. Ezt már magamtól találtam ki kis logikával: ugyanis így az ember elkényelmesedik és ha guggol vagy térdepel akkor az kellemetlen, fájó érzés így minél előbb a feladat befejezésére törekszik, hogy meg tudja szüntetni az érzést. Belegondolva logikus, de a kurvä anyjukat. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Kötött munkaidő van a feladatomat pillanatok alatt elvégzem kiadom a tisztákat stb elég gyorsan mikor nincs senki akkor ne kelljen mar ott allnom hogy szetmenyjen a terdem meg a hatam.
2015. júl. 17. 18:56
6/7 anonim válasza:
Megértem a problémát de két lehetőség van :Felmondasz . Vagy tűrsz.
7/7 anonim válasza:
Keress màs munkát. Vagy ezt annyira szereted csak az ülés hiányzik? Mert azt tudom, hogy van akinek a mosogatás az álmai munkaja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!