Milyen munkahelyeken osztogálnak iphone 6 pluszt és galaxy s6-ot?
Milyen feltételekkel stb. Ez érdekelne.
És 64,128GB-ost is tudnak adni?
"osztogálnak"? Az mit jelent, osztogatnak?
Nincs ilyen munkahely.
Apám telefon kereskedésben dolgozik és elég magas rangban van. Vagy 20 éve ott van. Évente kap céges telefont. Választhat egy gagyit ingyen, vagy egy ilyen kategóriájút plusz 20 ezerért. Onnantól kezdve úgy az övé hogy ha másikat akar jövőre az eddigit le kell adnia. Nem érdekel senkit ha eltörött vagy nem működik csak le kell adnia hogy tudják hogy nem adta el.
Am szerezz egy munkahelyet és spórold össze rá a pénzt szerintem ahelyett hogy olyan melóhelyet keresel ahol kétszázezer forintos telefont első nap a kezedbe adnak puszira...
Maximum céges telefonnak adnak ilyet a dolgozóknak, de egy olyan munkahely nincs a földön ahol ilyen drága készülékeket adnak csak úgy a melósok kezébe. Persze a főnökök, meg a csókosok nyilván céges alapon hozzájutnak csúcskategóriás készülékekhez, de az egyszerű munkás nem kap, maximum akkor ha indokolt akkor egy gagyi nyomógombos vagy érintős agyon butított okos telefont kap amin hívni tud és ennyi.
Én 3 éve dolgozom egy cégnél ahol többek közt, sofőr, anyagbeszerző, és időnként beszoktam segíteni irodai munkákba is. Eleinte saját telefonomon hívtam és fogadtam a hívásukat, fizettek valamennyit de nem bírtuk rendesen leírni hogy hány percet beszéltem velük összesen és hányat másokkal hiába vagyok előfizetéses. Akkor a főnököm adott céges sim kártyát hozzá egy nagyon régi nyomógombos telefont, az elég hamar tönkrement, akkor tavaly kaptam egy dual simes okos telefont, azt használtam magán hívásokra mert a saját telefonom samsung galaxy ace (1) akkor adta meg magát. És nem nagyon akartam újat venni még részletre sem. Aztán idén vettem részletre Huawei P8 készüléket részletre saját magamnak, 2 hete pedig a főnököm szolgáltatót váltott a céges telefonoknál így rengeteg új jó készülékeket kaptak, úgy volt hogy én Samsung galaxy s5 öt kapok bár nem igazán izgatott mit vág nekem ide a sajátom fontosabb volt, erre én és jó pár egyszerúbb emberek kaptunk valami agyon hajszolt érintős alcatel szutykot amikkel még hívni sem lehet rendesen, a csókosok meg a főnökök majdnem a legújabb készülékeket vágták zsebre. Ugye sokan használunk céges telefonokat pontosabban 15 db új csúcsmobilt szerzett a cég, de abból csak 6 ot osztottak szét maguk közt, mi olcsóbb fosokat kaptunk amit úgy függetlenként vettek át valahonnan, a maradék csúcsmobilokat szét osztották a családtagjaik közt egyik csókos kollégám aki nem is egy rossz ember mert nagyon rendes mindenkivel, ő a fiának vitte haza a samsung galaxy (nem tudom melyik drága) termékét egy olyan gyereknek aki mindössze 13 éves....
Aki csókos egy munkahelyen és jól nyalja a hátsófeleket az tuti kap céges alapon jó telefont ha indokolt. De ez nagyon ritka így is, a legtöbb vállalkozó csak saját magának veszi meg ezeket és szét osztja a családtagjai, és haverjai közt. Az embereinek akiknek tényleg járna valami nekik egy olcsóbb vackot ad hogy elérni tudja őket, végül is munkahelyre nem kell okos telefon úgy is csak hívásra használnák.
Általában olyan munkahelyen és olyan pozícióban, ahol az illetőnek már aprópénz saját zsebből is megvenni egy ilyet akár.
Pontosabb recept nincs, mert piaci helyzet függvénye is épp melyik cég van elég jó pozícióban, a felsővezetők milyen döntéseket hoznak, mire adnak keretet. De abból ítélve, hogy egy ilyen kérdést feltettél (ráadásul durva nyelvtani hibával), nem igazán vagy olyan helyzetben, hogy aggódnod kelljen emiatt. :D
Lehet szó multiról vagy egyszemélyes vállalkozásról is amúgy. A végzettség is mindegy szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!