Mi a munkád?
Figyelt kérdés
Kerlek ne azt írd, hogy irodavezető vagy ács, hanem reszletesen.2015. júl. 3. 08:00
1/5 anonim válasza:
Mikrobiológus.
Ülök egy laboratóriumban, mikroszkóppal és egy adott projekttel foglalkozom. (főképp baktériumokkal vagy amőbákkal)
2/5 anonim válasza:
Kamionokat javîtok brutto 480Eft- èrt.
3/5 anonim válasza:
Villamosvezető
Gondolom nem kell taglalni mit csinálnak:D Havi 170-190 ezer Ft
5/5 A kérdező kommentje:
Jogos! Nagyrészt számítógép előtt ülök, adatokat viszek föl számlákról, melyeket összesítve, feldolgozva prezentálom a megfelelő helyre. Kisebb részt ügyfelekkel kommunikálok, anyagot rendezek, lefűzök, irodán kívül ügyes bajos ügyeket intézek. Ha kell pakolok, takarítok, mosogatok. (Nem vagyok megelégedve magammal, mert amit írtam, annál részletesebb válaszokat vártam, de most rájöttem, hogy az nem úgy van...)
2015. júl. 19. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!