Nagyobb multicegeknel hogzan van a fizetesemeles?
Figyelt kérdés
Nem reg kezdtem el dolgozni egy ilyen helyen, probaidore adnak 160e utana 172e. Ha mondjuk itt leszek tobb evig akkor ez novekedhet? Nagyon nem ismerem az itteni szabalyokat, nyilvan cegtol is fugg, olyanok valaszat varom akik sajat tapasztalatot tudnak irni. Koszi2015. jún. 19. 17:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez a cégtől is függ. Általában évente van egy alap inflációkövetés, ill. differenciáló tényezőket (pl. éves teljesítményértékelés) szoktak figyelembe venni. Ha magasabb pozícióba kerülsz, értelemszerűen kapsz emelést, az már cégfüggő, hogy soron kívül, vagy az éves fizetésemelések időpontjától.
2/4 anonim válasza:
én egy smucig cégnél dolgoztam, ahol nem adtak fizuemelést. elvileg, ha kérnél, akkor a menedzsereddel kell időpontot egyeztetned, és ott előadnod, hogy ezmegaz, milyen jól dolgozol, stb. de szerintem 1 évnél korábban nem nagyon tudod kérni, sőt. még az lehet, hogy ha multicégnél vagy, akkor van följebblépési lehetőség, vagy horizontális mozgás. ha ilyesmit csinálsz, akkor az új menedzseredtől pl. már kérhetsz fizuemelést. de ha följebb mész, akkor automatikusan emelkedni fog.
3/4 anonim válasza:
még az elsőhöz hozzáfűzném, hogy nem, nincs minden multicégnél éves fizuemelés, sem inflációkövetés.
4/4 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy "a cégtől is függ", "általában". :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!