Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez már nagyon durva lenne a...

Ez már nagyon durva lenne a főnökkel szemben?

Figyelt kérdés

Én fiatal nő vagyok (30 év alatti), a főnököm idősebb korú (40 feletti) néha megkérdezem tőle hogy van, meg az időjárásról is szoktunk beszélgetni, amikor köszönünk egymásnak akkor én sokszor a nevét is kimondom. Vannak akik nem is beszélnek vele, csak ha muszály.

Ha névnapjára, szülinapjára vennék neki ajándékot, és bevinném neki az irodájába, akkor az ezek után már nagyon durva lenne?

2015. jún. 12. 15:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
attól függ mit.Mondjuk 1 milka nem baj de mondjuk egy óra telefon már durva lenne
2015. jún. 12. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha baráti szintű a kapcsolat akkor valami csokit vagy valamit szerintem lehet,de szerintem az is elég ha megköszöntöd.
2015. jún. 12. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben a figyelmesség a fontos,nem az összeg.

Egy csoki, de szerintem egy jó bor is belefér,persze nem kell több ezer Ft-os Tokaji Aszú.

2015. jún. 12. 18:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. jún. 12. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha semmi másról nem szoktatok beszélgetni, csak az időjárásról, meg annyit, hogy "hogy van?" "jól" "oké, viszlát", hát akkor én a helyedben inkább nem vennék neki ajándékot, az már úgy tűnik, mintha próbálnál nyalizni nála, ha amúgy tényleg szinte semmi kapcsolat nincs köztetek. Bőven elég, ha mondod neki, hogy boldog névnapot/szülinapot és kész.
2015. jún. 12. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Kicsit nyali szagú a sztori. Legalábbis a kollégák BIZTOS annak vennék az ajcsit.
2015. jún. 13. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyalizásnak tűnik. Ne csináld.
2015. jún. 14. 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Miért tűnik nyalizásnak? Arról is beszélgettünk hogy miért voltam beteg, a betegségről, meg más témákról is. Bár őszintén , nem gyakran beszéltünk.
2015. jún. 16. 17:00
 9/11 anonim válasza:
Szerintem ha adsz neki valami édességet, vagy csokit csak simán kedves gesztus. Nincs vele semmi baj.
2015. jún. 17. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon személyeskedő. neki is kínos lehet. én nem tenném, főleg akkor nem, ha férfi. de amúgy sem, én mindig elleneztem az ilyesmit. egyszerűen túllép bizonyos egészséges határokat.
2015. jún. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!