Ez valami közeledést jelenthet? ma reggel egyik kollégám átölelt és csókot adott a fejemre
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 09:20
11/15 anonim válasza:
"9-es, merre van az a mifelénk? :D mert ez bőven még csak egy gesztus, nem zaklatás..."
Magyarország
gesztus, ha kapsz egy szál virágot nőnapon, ha egy kolléga kérés nélkül melóban ölelget és csókolgat, az szexuális zaklatás
vagy úgy látszik az én értékrendemmel van baj, meg annak a 4-5 multinak az értékrendjével, akiknél az elmúlt egy évtizedben dolgoztam, ugyanis mindegyik etikai szabályzata szerint ez szexuális zaklatás
12/15 anonim válasza:
Felfogás kérdése, ha te kiakadsz ezen az a te bajod, Én ettől függetlenül még nem rúgnám tökön a kollégámat, ha jönne egy ilyen "érzelemkitörése", max elmondanám neki, hogy ezt többet ne. Nem vagdalkoznék kapásból szexuális zaklatással.
Ja, 4 es voltam és az említett kollégám egy rendőr :D
13/15 A kérdező kommentje:
és ha nekem tetszik az a kolléga akkor miért zaklatás?
2015. jún. 6. 15:29
14/15 anonim válasza:
Az én főnököm csinál ilyeneket rendszeresen, de ő mindenkivel. Nála ez abszolút baráti gesztus, nagyon nyitott személyiség, és így fejezi ki magát. Tőle nem veszem tolakodásnak, mert látom, hogy a nyugdíj előtt álló kolléganővel is ugyanígy tesz. De lenne olyan kollégám, akinél tudnám, hogy sok más van még emögött a gesztus mögött.
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!