Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy férfi a munkahelyemen...

Van egy férfi a munkahelyemen aki kegyetlenül tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
nem akarok tőle semmit mivel van családja de etől függetlenül még bejön nekem és szeretem nézni őt amit ő észre is vett és zavarja őt kényelmetlenül érzi magát miattam ti mit szolnátok ha ti lenétek a helyében? Nem vagyok csunya szerintem átlagos vagyok megszeretném neki mondani hogy nem akarok tőle semmit csak simán kegyetlen jól néz ki és ez miatt szeretem nézni most ha ti nektek ezt mondanák ti hogy reagálnátok le örülnétek neki vagy inkább cikinek éreznétek hogy egy nő ilyet mond? Mert mégis együtt dolgozunk és nem szeretném ha miattam rosszul érezné magát ez miatt már nem is nézem őt.

2015. máj. 8. 22:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A szalag mellől is e miatt kerültél el? Mert hogy nézted,és zavarba jött?
2015. máj. 8. 23:20
 22/39 A kérdező kommentje:
Szerintem igen.
2015. máj. 8. 23:20
 23/39 anonim ***** válasza:
Jó lenne ezt biztosan tudni,hogy tényleg ez volt az oka annak,hogy áthelyeztek. Ezt meg tudod nyilván kérdezni bent a cégnél. Vagy csak megkérdezed,hogy miért helyeztek át. Ha ez az oka tényleg,akkor tisztázni kell a helyzetet. Ez fontos,akkor a munkaadód is megnyugszik,hogy nincs már ez a problémás helyzet. Ez neked jó lesz,hiszen ismét tudnak alkalmazni akkor is,ha vele kell együtt dolgoznod. Így ez már nekik sem lesz probléma.
2015. máj. 8. 23:31
 24/39 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem az volt a válaszuk hogy most ide nem kel enyi ember de tudom hogy ennek is köze van hozzá azért szeretném vele ezt tisztázni csak nem tudom hogy ezel nem e rontok mégjobban a helyzeten.
2015. máj. 8. 23:41
 25/39 anonim ***** válasza:

nyitásnak szerintem tolakodó ez a kegyetlen jól nézel ki duma.

odamész,kérdezel valamit,aztán ha visszakérdez akkor van érdeklődés.

ha nem kérdez vissza,akkor meg nincs.

amúgy most eszembe jutott egy kolléga nőm,ő hogyan csinálta.

csináltam valamit és mindig megzavart,folyamatosan kérdezett valamit,beszagolt a nyakamba,hogy de jó az illatom.

aztán egyik alkalommal már eltoltam,hogy menj már arrébb,de úgy,hogy a cicijénél fogva toltam el véletlen,aztán ott maradt a kezem.

mondtam neki-te figyelj már!egész jó cicid.a másik is ilyen?-azt is megfogtam,ő meg büszkén tartotta oda nekem mosolyogva:)

2015. máj. 9. 00:42
 26/39 A kérdező kommentje:
De én nem kikezdeni akarok vele csak közölni vele hogy nem kel félnie nem akarok semmit csak azért néztem mert jól néz ki nem akarok ez miatt problémát a munka helyemen szerintem az a tolakdó hogy valakinek bele szaglászok a nyakába :D akkor hogy adjam a tudtára hogy nem kel agodni valami jó ötlet??
2015. máj. 9. 09:13
 27/39 anonim ***** válasza:

Nem akarsz kikezdeni vele és azt akarod neki megmondani, hogy nem akarsz kikezdeni vele :D

Jaj már! azt tudja , hogy tetszik neked.Ha meg te tenyleg nem akarsz tole semmit, akkor befejezed ezt a viselkedest.Nem bámulod, eltereled a gondolataid.Egyszeruen tavol maradsz tole, amig el nem mulik.De most komolyan! Egyes nok ugy tudnak viselkedni , mint a tizeneves csitrik.

Azert akarsz igazabol beszelni vele, mert hááátha.

Valami parbeszed kialakulna vegre, te ilyen "kormonfontan" tudtara adod, hogy ááá nem , én nem , tolem nem kell felni, en nem akarok semmit, kozbe meg dehogynem.

2015. máj. 9. 10:00
 28/39 A kérdező kommentje:
Végre egy válasz ha nem csinálok semmit elmúlik ez az egész? nem marad az a fejében hogy de ennek még mindig tetszem? nem fogja magát rosszul érezni ha semmit nem csinálok?? valóban nem kel félnie tőlem nem akarok vele kikezdeni az már más téma ha egyedülálló lenne de nem az.
2015. máj. 9. 10:11
 29/39 anonim ***** válasza:

Neharagudj, de ebbol is latszik, hogy te nagyon is akarsz tole valamit.Miért fontos, hogy mit gondol?? Vagy , hogy miatta lettel elrakva a munkádtol vagy nem? Nem mindegy?

Hiába irod le minden kommentnél, hogy te marpedig nem.

Ha nem akarsz tole semmit, akkor nem akarsz.Attol, hogy látod, hogy jol nez ki, attol meg semminek se kell lennie.Minden jo pasinak meg szoktad mondani, hogy jol nez ki?

Raadasul o már tudja is.Nekem ugy tunik, te egyszeruen, csak alkalmat keresel arra , hogy megszolítsd.

2015. máj. 9. 10:26
 30/39 A kérdező kommentje:
Persze hogy számít hogy mit gondol hisz együtt dolgozunk ami eddig jó volt de én elrontottam azzal hogy bámultam őt nem gondoltam volna hogy ebből ilyen kényelmetlen szituáció fog kerekedni és vissza szeretnék kerülni a helyemre de ha nem fog oldódni a szituáció akkor nem fogok de hagyom annyiban az egészet remélem az segít.
2015. máj. 9. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!