Álláskersők! Ti nem akadtok az eszméletlen magas követelményektől?
Kereslet-kínálat. Mivel rengeteg az álláskereső, nyilván a legjobbak találnak csak.
Ez a piaci elv, minden így működik.
Szóval nem, nem akadok ki.
De, igen. Pályakezdőként honnan lenne szakmai tapasztalatom, ha sehova nem vesznek fel, mert nincs szakmai tapasztalatom?!
És miért keresnek mindenhova pörgős, cserfes, vidám embereket? Pl. adminisztrátori állásra. Csendes, lassabb tempójú-nem pörgök-de elvégzem a munkát, és nem kellek. Bezzeg a pörgős lányok egész nap egymással beszélgetnek, meg kijárnak cigizni..
És egy sima eladónak pl miért kell nagyfokú stressztűrő képesség? A vevők nem olyan hülyék-tehát a kollégák miatt...utálom, hogy M.o.-ra születtem, nem mondjuk Finnországba.
"Pályakezdőként honnan lenne szakmai tapasztalatom, ha sehova nem vesznek fel, mert nincs szakmai tapasztalatom?! "
Mert mondjuk szereztel tapasztalatot diakmunkaval, egyetemi gyakornokoskodassal, ilyesmivel.
3as vagyok: nem jártam egyetemre. Diákmunkát nem végeztem, de több mint fél évig önkéntesen egy elfekvő-idősotthonban segítettem a főnővérnek gyógyszerleltárban, adminisztrációban, programokat szerveztem a pácienseknek (nem nagyokat, pappal egyeztetni, kártyázás, felolvasás, ilyesmi). Napi 6-8 órában.
DE ez sem elég nekik. Kamuzni meg nem merek a CV-mben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!