Köszönnétek olyan főnöknek, aki nem köszön vissza?
Hiaba van batorsagod, ha mellette van pl. ket gyereked, egy allaskereso ferjed es devizahiteled.
Nem tudom eldonteni, hogy ide erettlen tinik, vagy ostoba felnottek irnak...
Csak egy peldat irtam, de te tenyleg buta vagy.
Szerinted az elkepzelhetetlen, hogy valaki 10 eve vett feldevizahitelt? Akkor, amikor meg semmi gond nem volt a forint-arfolyamokkal?
Szerinted egy allaskereso ferj mar az eskuvo elott is munkanelkuli volt? Az elkepzelhetetlen, hogy 10 ev hazassag utan, es 15 ev munkaviszony utan szunik meg a munkahelye?
Egyetértek azokkal akik nem köszönnének neki többet.
Én is azok közé tartozom aki nem köszönne, nem hunyászkodok meg egy bunkó fõnöknek sem.
De, megértem azokat is akiknek nincs más választásuk csak a meghunyászkodás.
Kérdezõ, rólad meg nem tudjuk melyik kategóriába tartozol.
Ha égetõ szükséged van a fizetésre, a legjobb ha visszaköszönsz továbbra is. Ha megengedheted magadnak hogy esetleg hónapokig munkahely nélkül maradsz, akkor akár köphetsz is egyet mikor elmész mellette és nem köszönt vissza.
Eleinte biztos köszönnék neki kedvesen, de ha így semmi reakció nem lenne, akkor később én sem hiszem hogy köszönnék. Csak elmennék mellette és kész. Minek koptassam a számat?
De ha más miatt nem köszön, hát jó lenne tudni, hogy mi az oka. Lehet hogy finoman megkérdezném tőle egyszer, úgy, hogy ne sértsem meg.
Az nem lehet amúgy, hogy a főnök köszön, csak halkan mormol a szája alatt és nem hallod meg? Ebben az esetben az nagy taplóság a részedről, ha ilyenkor erőszakos módon, hangosan ráköszönsz, mintegy érzékeltetve ezzel azt, hogy nem hallottad. Az ilyen goromba, visszapofázós dolgozót nem nagyon kedvelném ha főnök lennék.
Valaki meg azt írta, hogy ezért felmondana. Normális?
Köszönék-nem köszön->ok
Köszönék-> nem köszön
3 - ra már biztos,hogy nem köszönék,úgysem érdekli,híszen még arra sem méltatót,hogy kinyíssa a szájjat egy hellora...
Szóval 2x igen,de ha nem viszonozza,akkor lesheti,hogy én mikkor fogok neki köszöni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!