Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó munka vagy jó fizetés,...

Jó munka vagy jó fizetés, melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés
Inkább olyat csinálnál ami érdekel, de kevesebb pénzért, vagy elvállalnál olyan munkát, ami nem a tanult szakmád, de jól fizet?

2015. ápr. 23. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó munka.

Hiába fizet valami sokkal többet, ha minden nap gyomorideggel és tömény undorral megyek be dolgozni és emiatt egész nap nem eszek szinte semmit. Az ideg- és bélrendszeremet egyszer már tönkrevágtam így, többször nem fogom.

2015. ápr. 23. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit szeretek és ahol jó a környezet, munkatársak, stb. Természetesen azért vannak anyagi vonatkozásai, ha nem tudja az ember fenntartani magát belőle, akkor hiába szereti. De ha azért meg lehet belőle élni, akkor inkább ezt.
2015. ápr. 23. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A jó fizetést választanám. Hiszen, ami érdekel, azzal foglalkozhatsz munkaidőn kívül is.
2015. ápr. 23. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Saját magamon tapasztaltam hogy inkább jó munka mint pénz. Nem vagyok egy gazdag ember de szegénynek se mondhatom magam. Amikor helyettesítenem kellett egy kolléganőt és napi 12 órákat nyomtam akkor döntöttem el, hogy én nem fogok beledögleni a munkába, nincs az a pénz. Soha olyan depressziósnak nem éreztem magam mint abban az időszakban.
2015. ápr. 23. 18:21
 5/12 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló, én is így gondolkodtam eddig. de már kezdem azokat a tüneteket érezni, amit a többiek írnak.
2015. ápr. 23. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
A lényeg - főleg Mo.-n -, hogy legyen valami.
2015. ápr. 23. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha a melóért kapott pénz kb. az éhenhalásra elég, akkor a kevésbé álommeló, de jobban fizető munkát választanám. Meg azért sokat nyomnak a latba többek között a munkahely elhelyezkedése és a munkakörülmények is.
2015. ápr. 23. 22:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Olyat nem lehet választani, hogy jó munka jó fizetésért? Én ilyet szeretnék és úgy érzem sikerülhet.
2015. ápr. 24. 01:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja. El kell menni politikusnak.
2015. ápr. 24. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:

" Ja. El kell menni politikusnak"

És az jó munka vagy jó fizetés?

2015. ápr. 24. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!