Hogyan fogom kibírni a holnap munkaidőmet? Direkt csinálták?
Általában 3an vagyunk bent, 2-2- alkalmazott van és plusz egy családtag mivel egy családi vállalkozásról van szó.
Ez egy élelmiszer üzlet.
Az egyik kolléga nő le betegedett, és holnap én leszek bent plusz egy családtag, viszont sok minden rám fog szakadni, jön kb 60 db kenyér, rakjam ki, jön a sütemény, és süssem a fornetit azt hiszem nem fogom bírni, ráadásul meg fog jönni a tejtermék, még egyetlen alkalommal kezdtem el csak, holnap viszont nekem kell megcsinálni és pluszban szolgáljak is ki, adjak fornetit, szeleteljek kenyeret, vágjak felvágottat, mérjek zöldséget és még egyéb dolgok.
A főnök az egyik kolléganőhöz beküldte a másik kolléganőt, mert tudta egyedül nem fogja bírni, hogy legalább addig legyen bent, ráadásul dupla annyi ideje van ott mint én, viszont én szépen meg szívom magam.
Mit tegyek??? Ideges vagyok már előre.
Még mindig nem értem a "direkt csinálják?" részt...
Direkt nem megy be egy kolléganőd se a lebetegedett helyett. Miért, ez nálatok automatikus szokott lenni, hogy valaki beteg lesz, és egy másik magától bemegy?
Nálunk meg szoktuk kérni egymást a segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!