Mennyire szabályos, hogy a munkahelyemen a portán le kell
adni a telefont, és műszak végéig nem tudom használni?
21/31 A kérdező kommentje:
Kedves 18: pontosat nem szeretnék írni, se itt, sem privátban. Azért féltem a helyemet.
Annyi a lényeg, hogy a hivatalos helyek közötti és oda címzet levelek rajtunk mennek keresztül.
Most még én se tudom pontosan mi micsoda, közszférához életemben nem volt közöm. (+sokszor 12 óráznunk kell! pedig hivatalosan 8 órás munkanapok vannak)
Szerintem kedzj el új munkahelyet keresni, csak hát gondolom azt is figyelik, nem?
2015. ápr. 17. 13:46
23/31 A kérdező kommentje:
20: kommunikáció és idegenforgalom
Tudom büfészak, ha lehetnék megint 18 éves, mást választanék.
24/31 A kérdező kommentje:
22: hivatalosan nem, de ki tudja...
Összeszedem magam és keresek, csak most szeretnék kicsit lenyugodni és tervezni. 40-hez közel járok már, gondolom érthető.
Közalkalmazottnak megbízható káderek kellenek, akik feltétel nélkül követik a Nagyvezír utasításait. Kedves kérdező, én nem csodálkozok amiket leírsz. Szerintem a szerződésedben van egy olyan pont is, mely szerint nem is beszélhetsz a benti dolgokról. Egyik rokonom valami állami cégnél van, még nekünk sem mond semmit... mondjuk ő átesett C típusún, ergo figyelik folyamatosan.
2015. ápr. 17. 13:52
Hány éves vagy, ha szabad megkérdezni? Esetleg elvégezni levelezőn egy olyan szakot, ami ér is valamit és irány külföld. Hidd el megéri. Én is ahogy kezemben volt a diploma kijöttem Németországba és imádom. Teljesen más mentalitás minden részről. A munkahelyemen a kollégák folyton mosolyognak, a főnöknek nincs külön irodája, velünk dolgozik és havernak kezeljük. Ha elfáradunk a munkával, akkor át lehet menni egy pihenő szobába, ahol lehet aludni egy picit, szórakozni, pl egy billiárd meccs, vagy csak szimplán kiülni a tető teraszra egy kávéval. És persze a fizetés is teljesen más az otthoniakhoz képest.
2015. ápr. 17. 13:56
Ki kell játszani őket, karóramobil is létezik teljesen feltünésmentesen be lehet vinni. Amelyik cég meg a fényképezéstől tart és ezért veszi el a mobilt az is végtelen ostoba, mert aki kémkedni akar az bárhol vehet golyóstollnak ,öngyújtónak, ing gombnak látszó kamerákat olcsón.
De ha akad balek aki 80 ezerért elvállalja ezt, addig nem is lesz változás. Elmennél gyárba letagadnád a diplomát ,benyögnél egy érettségit nekik,többet keresnél és lehet vezetői pozícióba is kerülnél ott,ha látják hogy tudsz. De egy sima recepciósként is jobb dolgod lenne,nem tudom miért jó ott copni..
2015. ápr. 17. 15:47
Múzeumban is ugyanez folyt, de még a Gyurcsányék idejében. Kémkedés a másik után, besúgás, árulkodás, minden email elolvasása, jelenléti ív másodpercre betartása, főnök meg is számolta, persze a "kedvenceire" ez nem vonatkozott, akkor jöttek-mentek, amikor nekik tetszett. Ugyan mifél hatalmas titkok lehetnek egy múzeumban? Mégis így volt.
2015. ápr. 17. 19:51
Nekem is volt olyan helyem, ahol azt mondták, a telefont az öltözőszekrénybe zárva kell hagyni. Én mindig becsempésztem, mert azon van az órám. Egy nőnek karórája volt, egyszer megállt és lekéste a szünetét! Am az is kb olyan volt mint a börtön, csak motozás nem volt
2016. okt. 5. 09:56
30/31 anonim válasza:
Hát ez kritikán aluli. Azonnal felmondanék nem érdekelne tovább az a munkahely.
2017. okt. 6. 16:35
Kapcsolódó kérdések: