Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen nektek is nagyon...

Munkahelyen nektek is nagyon beszarad a fika?

Figyelt kérdés
Ilyen szaraz lenne a levego?

2015. ápr. 15. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a seggemben a szar szokott megszáradni!
2015. ápr. 16. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem azóta szárad be a fika, amióta megműtötték az orrsövényemet. Én arra gondolok, hogy azért, mert nem álltak helyre a hajszálerek, és nem elég nedves a közeg. Viszont amióta beszárad azóta könnyeb kiszedni.
2015. ápr. 16. 00:15
 3/7 A kérdező kommentje:
De annyira beszarad, h felserti neha, ha kiszedem szarazon. De meg nem pockoltem a fonok hatara, azt meg ki kell probalnom
2015. ápr. 16. 00:31
 4/7 anonim válasza:

Sajnálatosan hallom, hogy te is ebben a szindrómában szenvedsz. Ez egy nagyon ritka betegség, brit tudósok tegnap tették közzé, hogy ez a betegség igen is létezik. Van rá megoldás! Ha tényleg ennyire beszárad a fikád, valószínű hogy ebben a szindrómában szenvedsz. Ennek a neve az, hogy száradtfikaragadtazorromba-szindróma. Keress fel sürgősen egy természetgyógyászt, ez még gyógyítható. A főnököd hátára bizony rápöckölheted, ez is segít benne. Ha elkezd vérezni az orrod ezután, az nem baj, menj oda és azt is fújd rá. Nem fog megharagudni, mert ez egy közismert betegség.

Sok sikert a túléléshez!

Üdv, egy sorstársad!

2015. ápr. 24. 20:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat arra gondoltam meg, h felnyomom a fonok vmelyik ujjat az orromba, mert nem akarja elhinni, en pedig tappenzre akarok menni ezzel, addig marad a pockoles
2015. ápr. 24. 23:47
 6/7 anonim válasza:

A főnöködnek mutasd meg a válaszomat, melyben kifejtettem, hogy ez egy komoly szindróma. A táppénz meg nagyon jól jöhet, kellene az a természetgyógyász! Majd szólj, ha van valami fejlemény!

Üdv, egy sorstársad!

2015. ápr. 25. 07:33
 7/7 A kérdező kommentje:

És még azt mondják, h csak sz*r alakok járnak ide, akik nem tudják a másikat támogatni, most nagyon pozitívan csalódtam ebben az oldalban, köszönöm Sorstársam, támogassak egymást legalább ebben a szörnyű világban, amikor egymást fikázzák a népek, kinézik egymás orrából a fikát egyeseknek, mert neki be van száradva, nem olyan jóféle, mint másoké.

Az írásodat pedig tuti megmutatom a főnöknek. :)

2015. ápr. 25. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!