Mit tennél ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról) erőltetni nem akarom
Nem tudom elkepzelni...de komolyan nem....
Máshol nem voltak beilleszkedési gondjaid?
Mert ha egy kedves kollégájukat rúgták ki, és úgy kerültél oda is 1,5 év alatt meg keleltt volna enyhülniük.
Egymassal kommunikálnak, csak veled nem?
En tuti már állásinterjúkra járnék, higy válthasssak.
En is valtason gondolkodnek.
Nekem is voot hasonlo problemam, de tudtam hogy csak par honapig kell igy elnem.
Akkor csupa orosszal voltam korbeveve az jelentette a problemat.
Veled mi a helyzet?
Van egyaltalan valami sejtesed mi lehet az oka?
Valami oknak biztos kell lennie, ezt kikene deriteni es ha nem tudsz valtoztatni, jobb ha uj helyet keresel..
1, Rossz a kategoria.
2, Ha a munkahelyeden is így állsz a szabályokhoz és az emberekhez, ne csodálkozz
> Akkor csupa orosszal voltam korbeveve az jelentette a problemat.
Én egy ilyen munkahelyen földhöz vertem volna a seggemet örömömben.
Ez hogy lehet? Derogált neked megtanulni oroszul?
Én örültem neki, amikor ilyen légkörben dolgoztam. Erre is törekedtem, hogy a munkatársakkal csak a legszükségesebb, elsősorban munkával kapcsolatos kommunikációra törekedtem. Így nincs semmilyen pletykálkodás, amiből egyenes út vezet különféle félreértésekre.
Egyik, önbizalomhiánnyal rendelkező, bipoláris depressziós kollégnőmet rendre kiborította idegileg egyik kolléganőnk, szándékosan szekálta, kihasználta a betegségéből adódó önbizalomhiányát. Mondtam neki, hogy kerülje ezt a kolléganőt és csak kizárólag munkával kapcsolatban kommunikáljanak egymással.
Egy szó mint száz: én éppen ennek örültem, hogy a viszonylag nagy létszámú munkaközösségben nem igazán volt kommunikáció a munkatársak között, bár ez időnként a közös munka rovására is ment..... :-( Igaz, kisebb kis csoportok kialakultak, de én egyiknek sem voltam részese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!