Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ma voltam bankba, úgy bánt...

Ma voltam bankba, úgy bánt velem az ott dolgozó mintha kutya lennék, nyomkodta a teflonját stb, mikor kérdeztem tőle valamit szinte ott volt a száján hozzak már innen. Más is érezte magát ilyen rossz helyzetbe?

Figyelt kérdés
Hol lehetne panaszt tenni,vagy csak rossz napja volt,de még mindig nyomaszt ez a lekezelő viselkedés.

2015. ápr. 2. 13:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám postán dolgozik és nekik azért is beszólnak a felettesek, ha nem mosolyognak elég szépen, amikor az ügyfelekkel beszélnek ._. Jó, mondjuk ez már picit túlzás, de azért szerintem az ilyen parasztokra simán ráférnének az ilyen felettesek, akkor már nem hiszem, hogy megengedne magának még egyszer ilyen viselkedést...
2015. ápr. 2. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Velem is az ERSTE bankban történt (bár "amúgy" elégedett voltam velük) Megszüntettem a számlámat (ami egy teljesen "normális" számla volt, kezdetben megtakarítási céllal, de a megszüntetés előtt már többször vettem le pénzt vállalkozás indítása céljából), amikor a számlatörténetet átfutva az ügyintéző odavetette: "látom, már korábban is dézsmálgatta a számláját" - csak azért nem tettem panaszt, mert rám nem jellemző módon köpni-nyelni nem tudtam:S
2015. ápr. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!