Ma voltam bankba, úgy bánt velem az ott dolgozó mintha kutya lennék, nyomkodta a teflonját stb, mikor kérdeztem tőle valamit szinte ott volt a száján hozzak már innen. Más is érezte magát ilyen rossz helyzetbe?
Figyelt kérdés
Hol lehetne panaszt tenni,vagy csak rossz napja volt,de még mindig nyomaszt ez a lekezelő viselkedés.2015. ápr. 2. 13:39
11/12 anonim válasza:
Nekem anyukám postán dolgozik és nekik azért is beszólnak a felettesek, ha nem mosolyognak elég szépen, amikor az ügyfelekkel beszélnek ._. Jó, mondjuk ez már picit túlzás, de azért szerintem az ilyen parasztokra simán ráférnének az ilyen felettesek, akkor már nem hiszem, hogy megengedne magának még egyszer ilyen viselkedést...
12/12 anonim válasza:
Velem is az ERSTE bankban történt (bár "amúgy" elégedett voltam velük) Megszüntettem a számlámat (ami egy teljesen "normális" számla volt, kezdetben megtakarítási céllal, de a megszüntetés előtt már többször vettem le pénzt vállalkozás indítása céljából), amikor a számlatörténetet átfutva az ügyintéző odavetette: "látom, már korábban is dézsmálgatta a számláját" - csak azért nem tettem panaszt, mert rám nem jellemző módon köpni-nyelni nem tudtam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!