Hogyan írom azt be angol önéletrajzba, hogy angol nyelvet és irodalmat oktattam magán úton, diákoknak?
Figyelt kérdés
3 évig végeztem ezt, egyetemi hallgatóként, emiatt is lenne fontos. Köszönöm.2015. márc. 26. 13:36
1/3 Ügyet Lenke válasza:
ha tanítottad az angolt, akkor miért nem tudod beírni...? nem tudsz angolul vagy mi? nem értem, ez eg hülye kérdés, ha tanítottál valakit akkor nem kellene gondot okozzon, hogy mit hogyan írj angolul az önéletrajzodba...
2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha egy kicsit félreérthető a kérdés :) A hangsúly ott van, hogy nem hivatalban (pl. iskolában vagy nyelvsuliban) oktattam angolt, hanem magánúton :)
2015. márc. 26. 17:06
3/3 Ügyet Lenke válasza:
As a college student I was coaching/teaching English literature and language to high school students in my spare time.
Én csak azt mondom, hogy ha te tanítottál másokat angolra akkor le kellene tudd írni ezt az önéletrajzodban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!