Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon érzékeny vagyok, és ez...

Nagyon érzékeny vagyok, és ez már a munkámra is kihat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég stresszes a munkahelyem, egész nap feszült vagyok, és nagyon gyors tempóban kell dolgozni. Ennek köszönhetően van, hogy kimegy a fejemből valami, vagy elrontok apróságokat, amiket a főnök észrevesz, és előfordul, hogy meg is jegyzi. Az a baj, hogy míg régebben simán túlléptem ezen, mostanában a legkisebb kritika is rosszul esik, sírni tudnék, sőt, van, hogy sírok is, és úgy érzem, legszívesebben feladnám az egészet. A főnöknek ráadásul van egy olyan stílusa, hogy még a dicséret is képes rosszul esni tőle. Mit csináljak, hogy ne akadjak ki ennyire minden egyes apróságtól? Tényleg igyekszem jól csinálni mindent, de mikor "megdorgálnak", az csak ront a helyzeten.

25/N

2015. márc. 24. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Nézegess álláshirdetéseket és hitesd el magaddal hogy ott jobb lesz neked. Ez nekem segített hogy lazábban vegyem a dolgokat a munkahelyen.
2015. márc. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!