Beírjam az önéletrajzomba, hogy passzív féléven vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval 2 félév után passziváltatnom kellett egy félévet, most ott tartok, hogy el szeretnék menni dolgozni szeptemberig(akkor folytatom az egyetemet) de egyszerűen sehonnan nem hívnak vissza. Ezt meg is értem elvégre végzettségem nincs csak egy nyelvvizsgám jogsim meg ecdl vizsgám, ez manapság így harmat gyenge a munkaerő piacra, diákmunkát meg nem vállalhatok a passzív félév miatt.
Eddig olyan önéletrajzot küldözgettem amiben nincs benne az egyetem.
Az lenne a kérdés, hogy beírjam az egyetemet is az önéletrajzba? Biztos jó pont lenne, ugyanakkor az első dolog amire a hr-es gondolni fog, hogy nem egy hosszútávú dologról van szó.
Tudnátok tanácsolni valamit?
Előre is köszi!
2015. márc. 18. 16:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább csökkentené az esélyét annak, hogy munkát találsz. (persze attól is függ, melyik egyetem) A legtöbb munkáltató hosszú távra akar felvenni, nem fél évre.
2/3 anonim válasza:
Én beleírtam, de szerintem ez leginkább csak ront a helyzeten. A tízből egy helyről írtak vissza, hogy nem engem keresnek (tesco, 8 általános is elég).
3/3 anonim válasza:
Írd bele az egyetemet, de hagyd ki a passzív félévet. Ha behívnak, mondd azt, hogy abbahagytad, esetleg munka mellett folytatod, ha van rá lehetőség. Ha észreveszik, hogy csak fél évre keresel munkát, nem fognak foglalkozni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!