Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan turbózhatnám fel az...

Hogyan turbózhatnám fel az életem, hogy majd az önéletrajzomba tudjak mit írni?

Figyelt kérdés

Sajnos rá kellett jönnöm, hogy egész eddigi életemben nem csináltam semmit. Csak iskola, utána haza. Nagyon zárkózott családban nőttem fel. Barátaim sincsenek igazából.

Se sport, se hangszer, se versenyek, se utazások, semmi. Jó tanuló sem voltam soha. 20 évesen gyakorlatilag nulla vagyok. Rémesen elszomorít.

Viszont most szeretnék ezen változtatni! Miket kellene csinálnom? Nem késő mindent most elkezdeni??? Mi az, amit ha látnak majd a jövendőbeli munkahelyemen, pozitív lesz és értékelni fogják??

Köszönöm a segítséget!!!

2014. febr. 3. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
az önéletrajzba azt kamuzol be amit akarsz, persze a hihetőség határain belül
2014. febr. 3. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 19évesen első munkahelyem 3éves gyári szalagmunka volt ami jó belépő volt az új munkahelyemre. Interjún azt mondták hogy jó stressztűrés és szorgalom nélkül nem bírtam volna ilyen sokáig így egyből fel is vettek.
2014. febr. 4. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

Elsősorban is mérlegeld hogy mihez lenne kedved, készíts róla listát és ne szégyelld megcsinálni szépen sorban. Az igazság az , hogy hiába mondom neked én vagy más hogy miket ccsinálj, lehet hogy az épp nem tetszene neked :).

Viszont a hangszeren megtanulás az szerintem egy jó ötlet, pl a gitározás vagy zongorázás, bár én inkább egy olyat ajánlok neked ami téged reprezentál (és ebben az esetben a zongorát ajánlanám).

Mivel feltételezem városban laksz, ha élőben nem megy az ismerkedés, ismerkedj neten először, majd találkát szervezz. Ha nincs párod, gyors egy társkereső oldalra fel és nyomás társat keresni. Ha anyagilag megteheted utazd a világot, látogasd meg Rómát, Velencét, Ibizát :D (vannak neten oldalak nagyon olcsó szállással így ár napra, meg a Ryanair légitársaság is csak pár ezer ft-ért már repít, én kihasználnám, vagy kuponvilág.hu ahol mindig szuper árakban vannak welness hétvégék vagy utazások Ausztriába vagy Prágába).

Szóval annyi lehetőség van :)

2014. febr. 4. 10:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek igazán hasznos ötletek!
2014. febr. 4. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Éééés ismét mentek a lepontozások :))) -szánalmas, bárki is pontozza le az embert, de remélem örül :)
2014. febr. 5. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
végezz valami önkéntes munkát. nem csak másokon segítesz, de magadat is jobban megismered, és közben kikristályosodik hogy mi az amit szívesen csinálsz vagy épp mire vagy teljesen alkalmatlan.
2014. febr. 9. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
"kiugrottam az ötödik emeletről,de már jobban vagyok"
2014. márc. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!