Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Takarítás háznál?

Manó1235 kérdése:

Takarítás háznál?

Figyelt kérdés
Mivel jó ideje nem találok munkát jelentkeztem takarító nőnek. Egy házaspár otthonában és a férj műhelyében ( autószerelő) kellene takarítanom hetente 2-3 nap. 400-500 Ftos órabérért. Még nem takarítottam másnál. Kinek mi a tapasztalata?

2015. márc. 16. 13:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ, hogy kihez mész. itt is mint mindenhol vannak jó ill. rossz helyek. Nem tudom mellyi az órabér átlagba ilyen munkáknál, de szerintem ez a 400-500Ft nem valami sok. Lévén beengednek a házukba ez bizalmi munka. Gyorsan és precízen kell dolgozni. Nem kell minden alkalommal mindent megcsinálni - úgy értem nem kell hetente ablakot mosni. Valahol kérik hogy moss és vasalj is ki, valakiknél csak portörlés, porszívózás van, szóval nagyon sokfélék. Minden azon múlik hova kerülsz.
2015. márc. 19. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!