Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne az elfogadható fizetés?

Mi lenne az elfogadható fizetés?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok 23 éves, álláslehetőséget kaptam egy folyamatosan növekvő német tulajdonba álló magyar cégnél. Beosztásom szerint az 5 egységre bontott /egységenként 2-3 fő/ irodai magyar vezetőség egyik egységének lennék tagja és koordinálnom kell az oda tartozó munkásokat, tárgyalni stb.. Egy ilyen pozícióba mi szerintetek az elfogadható reális netto havi fizetés, figyelembe véve, hogy ilyen magas pozícióban még nem voltam, illetve még mindig valamilyen szinten 'pályakezdő' vagyok?

biztos kiadások:

- albérlet

- bejárás autóval (5-10 km, teljesen az én költségem fogyasztás mondjuk 8 liter)

2015. márc. 16. 08:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A kiadásaid lényegtelenek vagyis senkit nem érdekel ha nem jössz ki a pénzből illetve itt inkább az a helyzet, hogy nyugodtan kérj többet mint a költségeid, a többletet majd félre rakod!
2015. márc. 16. 09:05
 2/15 anonim ***** válasza:

végzettség függő!

Mivel vezető pozíció, feltételezem, hogy van diplomád szerintem 18000 nettó indulónak.

A 150000 a minimum diplomásként!

Sok sikert!

2015. márc. 16. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy a kérdésre nem tudtam pontosan válaszolni, csak annyit akartam tanácsolni, hogy ne a kiasásaidból indulj ki.

Te mennyire gondolsz kb?

Én mindenképp 200 netto felett gondolom, csak kérdés mennyivel felette. :-)

2015. márc. 16. 09:17
 4/15 anonim ***** válasza:

" A 150000 a minimum diplomásként!"

Mindjárt kapod az ívet a 3 diplomás, 2 idegen nyelvet folyékonyan beszélő de csupán 100 ezret kereső emberektől. :-)

2015. márc. 16. 09:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet tul komoly ceg ha netto fizetesrol targyalnak.
2015. márc. 16. 09:27
 6/15 anonim ***** válasza:
6. igen ezt en sem ertem... Milyen ceg ez, kerdezo?
2015. márc. 16. 09:33
 7/15 anonim ***** válasza:
(nem írja, hogy arról tárgyalnak, a kérdező kérdezte a nettot)
2015. márc. 16. 09:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre nettó 160 és 180 között. Azért tippelek erre, mert én is dolgoztam német tulajdonú cégnél, ennyi volt az átlag fizetés egy gyakorlott, de sima alkalmazott számára. Kb. akkor egy kezdő kisfőnök számára is ennyi lehet.
2015. márc. 16. 09:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Fizetési igényt kérdeztek. Én kérdezem itt a nettot, mivel azzal rendelkezik az ember teljes mértékben.
2015. márc. 16. 10:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Mivel pályakezdő vagy, én is 160-180k közötti nettót tartanék reálisnak. Aztán ez szépen emelkedni fog (normális esetben fél év múlva már).

Én is pályakezdő mérnök vagyok és amikor ilyent kérdeznek tőlem, én is 180k-t mondok, aztán abból még lehet lefelé menni. Ha 160k-t mondanék egyből akkor abból is engednem kéne és annyit keresnék, mint egy betanított összeszerelő.

2015. márc. 16. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!