Nektek sikerült a gyerekkori álmokat valóra váltani?
Figyelt kérdés
Itt munkára, tanulmányokra vagy hasonlókra gondolok.2015. márc. 10. 16:48
11/13 anonim válasza:
Ja ugye, utazgatni akartam, és a világot bejárni, ebből fél év külföldi munka jött össze eddig, de ami késik az nem múlik.. :)
12/13 anonim válasza:
Reszben.kulfoldon dolgozok/elek.ez Nagy almom volt.viszont egyebkent eleg szerencsetlen eletem van...
13/13 anonim válasza:
Emlékszem, talán negyedikes lehettem, amikor egy egyetemista rokonom beszélt az egyetemi életről, akkor elhatároztam, hogy én is szeretnék majd egyetemista lenni. Aztán egyszer kilencedikben valamelyik este beszéltem pár egyetemistával, akik szintén ajánlották, és akkor is azt mondtam, én is egyetemista leszek!
És egyetemista lettem.
Ez eddig teljesült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!