Állásinterjú után eltelt két nap. Nem hívtak azóta. Van még remény?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 17:48
1/9 anonim válasza:
persze, van, hogy csak egy hét után íhvnak.ne aggódj!
2/9 anonim válasza:
Ha ettől megnyugszol, akkor van.
Ha őszinte véleményemre vagy kíváncsi, akkor nincs.
3/9 anonim válasza:
50-50%,hogy igen hívnak vagy nem. De ha eltelik 1 hét akkor abszolút nincs remény.
5/9 anonim válasza:
Van. De azert a keresessel ne állj le.
Saját tapasztalat mikor 3 het utan hivtak es felvettek.
6/9 anonim válasza:
Engem volt, hogy 2 hónap után hívtak, hogy enyém az állás. Igaz addigra találtam már másik helyet, de csak, hogy tudd, ilyen is van. Egyébként átlag 2 hét a visszajelzési idő.
7/9 Ensam skog válasza:
Engem 3-4 hónap után hívtak vissza, hogy megtalálták a papíromat és alkalmaznának de addigra már volt új helyem. Sose lehet tudni. De attól még keress szerintem tovább.
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy van remény.
2 nap, lehet, hogy első körben a közvetlen felettes dönt, de még az igazgató is bele bele akar szólni. És az igazgatók nagyon elfoglalt emberek... Türelem. Biztosan fel fognak hívni.
9/9 anonim válasza:
Engem fél évvel később hívtak. Már meg is feledkeztem arról a munkáról, meglepett a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!